The Last Word confirmed – ny DLC till Destiny 2 ute i kväll

I kväll släpps det första innehållspaketet till Destiny 2 via Bungies nya kalendariska system, Black Armory, som bland annat tillför en ny aktivitet för höglevelade.
Via de nya tilläggspaketen för Destiny 2 kommer spelare få tillgång till ett sannerligen legendariskt vapen i januari.

Vad som väntar i vinter.

I kväll öppnas portarna till nästa skjut i Destiny 2: Forsaken – tilläggspaketet Black Armory som introducerar spelare för en ny aktivitet, raid och vapen att ladda och avfyra.

Som bilden till höger visar är delar av paketets innehåll fördelat till olika datum, där den nya raiden Scourge of the Past och det exotiska uppdraget The Draw är av särskild betydelse. The Dawning, vinterhögtiden i Destiny, är precis som Iron Banner och andra allmänna händelser gratis för alla spelare.

  • Tillgång till ny central försäljare, Ada-1, som knyter an till nya uppdrag och aktiviteter.
  • Ny aktivitet: fyra Lost Forges, i vilket spelare samarbetar mot monster.
  • Ny Raid: Scourge of the Past som utspelar sig i The Last City.
  • Nya exotiska vapen.
  • Nya uppdrag, bragder och samlingar.

Utan att explicit ha sagt det har Bungie via flera ledtrådar, somliga mer uppenbara än andra, bekräftat att The Last Word återvänder i Destiny 2: Forsaken. The Last Word är ett lika älskat som hatat vapen från Destiny ett som gjorde livet i pvp till ett helvete. Det exotiska uppdraget The Draw som är planerat till den 29 januari är vad som leder till det beryktade vapnet. Om det lever upp till sin forna glans återstår dock att se.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.