Thrillseekers kliver in på arenan

Idag har Respawn och EA utannonserat det senaste eventet för Apex Legends. Thrillseekers startar den 13 juli och fortsätter fram till 3 augusti. Med eventet kommer även en ny arenakarta som förvandlar marken till lava, samt fräsiga nya skins.

Den nya arenakartan heter Overflow och skiljer sig från andra kartor i samma spelläge genom att vara mer linjär. Varje ställe är åtskilt med höga, lavafyllda strukturer. Tack vare denna topografiska segregering måste spelare hålla sig på tårna och vara alerta. Det finns ständigt risker att bli flankad, men på samma gång kan en själv överraska sina motståndare. Denna karta blir det sjunde tillskottet i rotationen.

Varje vecka kommer eventet erbjuda rewards tracks. Första veckan får spelare en chans att låsa upp Rampart Wastelander-setet, vilket inkluderar ett matchande vapensmycke, vapenskin och ett legendariskt Rampartskin. Vecka två erbjuder boosters för de med Battle Pass, crafting metals och Apex packs. Vecka tre kommer med ett Lethal Enforcer Bangalore-skin med mera. 

Med start samma dag drar Summer Splash Sale igång och kommer vara fram till 27 juli. Med den kommer fanfavoriter som Youngblood och Voidwalker tillbaka, tillsammans med diverse reor på Apex packs. 

Läs mer i den senaste bloggposten.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.