Thrustmaster tar racingen tillbaks 55 år i tiden

Thrustmaster är kända för att ta fram lite udda, men högkvalitativa tillbehör till både flyg- och bilsimulatorer. Frågan är dock om deras senaste produkt inte är den häftigaste, snyggaste och mest udda hittills?

Ferrari firar i år 70 år som biltillverkare och för att uppmärksamma jubileet ger Thrustmaster ut en replika av ratten till den ikoniska 250 GTO. Bilen som lanserades för 55 år sedan och dominerade GT-racingen under 60-talet.

Ratten heter Ferrari 250 GTO Wheel Add-On och är en officiellt licensierad produkt i skala 8:10, hela 33 cm i diameter. Varje detalj är noga återgiven. Ratten är byggd i metall och klädd i trä. Som namnet avslöjar är det ett tillägg till Thrustmasters T-serie-rattar och lite montering krävs för att bygga om basen.

Blir du sugen på Ferrari 250 GTO Wheel Add-On så bör vi kanske upplysa om att den lanseras den 20 december och kostar runt 4000 kr. Men då levereras den i och för sig i en exklusiv box.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.