Till hösten kommer Guitar Hero Live

Nu kommer ett slag i ansiktet för er som trodde att Guitar Hero var dött och begravet. Till hösten får serien nämligen nytt liv i och med lanseringen av Guitar Hero Live. Activision vill åter igen väcka spelarnas drömmar om att bli rockstjärnor och den här gången lovar man att det är verkligare än någonsin tidigare.

En av de stora nyheterna är ett läge som utvecklarna kallar GH Live som låter spelaren uppleva scenen ur ett förstapersonsperspektiv. Publiken kommer att reagera i realtid på din prestation, så det gäller att rocka brallorna av dem. Som en riktig rockstjärna med andra ord.

Under spelets gång bygger du din karriär som rockstjärna, från små klubbspelningar till stora festivaler inför hundratusentals åskådare.

En annan nyhet kallas GHTV och är världens första spelbara nätverk för musikvideos. Spela allt från gamla klassiker till moderna hits och upptäck nya favoriter i det ständigt uppdaterande videoarkivet. GHTV kan också spelas med vänner eller andra spelare över hela världen.

Guitar Hero Live introducerar också en helt ny gitarr med två rader om tre knappar vardera. Allt för att ännu bättre motsvara ett riktigt instrument. Nu kan erfarna spelare till och med spela med ackord.

Guitar-Hero-Live_Guitar-Controller_Gray

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.