TORNADO ENERGY tar hem seger i World of Tanks

Det var intensiva matcher som utspelade sig under wargaming.nets World of Tanks-liga! TORNADO ENERGY visade alla var hur man bäst rullar fram genom terräng och andra ogästvänliga områden när dem slutligen vann över DiNG och kammade hem en saftig prissumma på 150 000 dollar.

DiNG själva hade visat prov på att kunna hålla jämnt skägg med de allra flesta lagen och hade innan matchen mot TORNADO ENERGY hade de gått 7:2 mot OOOPS! Båda lagen var av högsta kaliber med andra ord, så det var en redigt spännande match!
Det som glädjer arrangörerna mest är hur mycket scenen har växt. Bara på facebook så tittade upp emot 200 000 personer på livesändningen, vilket var bra mycket mer människor än förra årets tävling. Det är förstås väldigt kul att få höra och för alla som hoppas på att Esport ska växa till sig så är det i sanning bra nyheter!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.