Total War: Warhammer, gratis DLC första veckan

Tillägget Chaos Warriors till Total War: Warhammer släpps som gratis DLC under första försäljningsveckan. Creative Assembly skaparna bakom spelet, motiverar detta med att de vill gynna de som tidigt köper spelet men som ändå inte vill förhandsboka. DLC’n som är ett av flera ’race pack’ ger tillgång till flertalet nya enheter, bland annat den legendariske Kholek Suneater, en drak- och troll hybrid som använder sig av blixtar och sin gigantiska hammare för att besegra sina fiender.
Erbjudandet om gratis DLC pågår från releasedagen 24 maj, en vecka framåt tills den 31 maj.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.