Tre blir fyra – träffa överlevaren Hawthorne från Destiny 2

Destiny 2 introducerar en ny, viktig karaktär: Hawthorne. Med talang och en järnvilja har hon överlevt i vildmarkerna - utan ljusets kraft. Får the Vanguard en fjärde ledare med henne?

Den mystiska Hawthorne har nu äntligen fått lite tid i rampljuset och det visar sig att hon är skarp och kan ge svar på Cayde-6 lättsamma kommentarer.

Jag gillar henne skarpt!

Hon är en överlevare som klarat sig i vildmarken utan ljusets kraft. Med ett prickskyttegevär, galna scoutskills och ledarskapsförmåga har hon och andra människor levt utanför stadens murar. I tidigare promotion material har hon framstått som en bitter överlevare, cynisk och introvert. Men den här videon visar att hon är skarpsinnig, viljestark och målmedveten. Och vem vet, kanske finns det en skopa cynism också, men hon ger välbehövlig variation till den ganska klyschiga treenigheten som är the Vanguard.

Destiny 2 släpps den 6 september till Playstation 4 och Xbox One. PC den 24 oktober.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.