Trailer för Ghost of Tsushima

En man med hakama, rishatt och en katana hoppar upp på en häst och rider genom ett vackert landskap av ängar och skog. Han kliver av hästen och springer mot ett skrik. Han möter tre stråtrövare som han hugger ned, men fler fiender ansluter. Vi får se vad som verkar vara gameplay, men helt utan HUD (tänk Hellblade). Vi får se hur attacker fungerar och hur du kan blocka attacker, vilket ger dig chans att kontra med starkare motattacker.

Personen klättrar upp på hustak, smyger runt (nej, inte stealth) och tjuvlyssnar på vad hans fiender har för sig. Från taket gör han en leap attack på en av dem och har sedan ihjäl personerna i rummet. Jag får vibbar av Kina, då de pratar om mongoler och hur de inte får vinna, men då protagonisten har japanska kläder och vapen känns det som en salig blandning av asiatiska referenser. Tänk Hero och Crouching Tiger, Hidden Dragon så får ni en hyfsad bild av spelets setting.

Videon avslutas med en dramatisk duell mellan protagonisten och en annan karaktär, innan de avbryts av ytterligare ett anfall av mongolerna.

Det här ser riktigt snyggt ut och med den rena bilden (utan HUD) kännes det som att fokuset ligger på att uppleva det. Hellblade var ett sådant spel och utan en massa detaljer som påminner dig om att det är ett spel kan utvecklarna ge oss den där särskilda upplevelsen. Det här kan bli något värt att hålla ögonen på.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.