PES 2015 äntligen med portugisiska kommentatorer

[youtube id=”8NmpsQnetko” width=”600″ height=”350″]

Är du en av dom som jag,  som väntat tokmycket på att få spela ett sportspel med portugisiska kommentatorer? Tänkte väl inte det… Nyheten att legendariska kommentatorerna Silvio Luiz och Mauro Beting gett sina röster åt nya PES 2015 glädjer nog mer i Sydamerika än just här. Men vi har redan Glenn Hysén så varför hänga upp oss på detaljer. Konami som släpper PES 2015 13 november här i Europa berättar i sitt senaste utskick att de kommer att fokusera på att ge intrycket av realism. Men även finslipa sitt gameplay för att ge spelaren den totala kontrollen på planen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.