Trailer påminner oss om att Tales of Arise fortfarande är på g

En påminnelse om att utvecklingen av Tales of Arise tuffar på.
Mer information till våren.

Tales of Arise utannonserades på E3 2019 och var ett av Bandai Namcos mest hypade spel tillsammans med Elden Ring. Vi var många som inväntade nyheter om spelet, men så kom 2020 och sabbade allt. Men här kommer en trailer för Tales of Arise, som ett vackert vårtecken och påminner oss om att 2021 kan bli ett bättre år.

Exakt när under våren Bandai Namco avslöjar ny information om Tales of Arise är oklart, så vi råder er att hålla örat mot marken (bokmärk Varvat.se) för att ta del av informationen så fort den landar.

Tales of Arise handlar om syskonplaneterna Dahna och Rena, där folket på Dahna ser på Rena som ett slags himmelrike för de avlidna. Men när Rena sedan invaderar för att lägga beslag på Dahnas resurser får dess folk smaka på en tyrannisk piska. De centrala karaktärerna kommer från de båda planeterna och slår följe med varandra för att frigöra sig själva, ta makt över sina öden och ändra framtiden för sina hemplaneter.

Tales of Arise släpps till Playstation 4, Xbox One och PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.