Tre klappar från Ubisoft

Medlemmar i Ubisoft Club värlen över kommer få en massa mums i Ubisofts firande av den kommande högtiden. Med tre klappar får vi tonvis av timmar att spela bort mellandagarna med.

Ubisoft Massive släppte World in Conflict i September 2007, ett RTS/RTT-spel med kalla kriget som scenario. En enspelar-DLC släpptes i form av Soviet Assault under 2009. Spelet hade en stark och spännande enspelarkampanj med en multiplayer för 16 spelare. World in Conflict var en strategisk upplevelse som fått kritikerrosade omdömen och ses som ett av de bästa strategispelen som finns därute.

Assassin’s Creed IV: Black Flag gav oss intressanta karaktärer, en vidsträckt värld och en stor mängd pirataktiviteter att ägna oss åt. Det började 1715, då pirater etablerade en laglös republik i Karibien. Där regerade de på både land och till havs. Dessa laglösa patalyserade marinen, rubbade balansen i det internationella handelssystemet och plundrade byar och städer. De hotade de rådande makterna som styrde Europa. De har inspirerat miljoner människor och lämnad ett tydligt avtryck i historien och vår nutida kultur.

I Watch Dogs får vi en öppen värld som du kontrollerar med din mobiltelefon, Med hjälp av ett operativsystem som kallas Central operating System (ctOS). Chicago är helt under nåd av Aiden Pearce, en hacker och föredetta kriminell, vars olagliga förflutna har lett till den situation han befinner sig i idag. Hans familj har blivit offer på grund av hans tidigare leverne och nu vill han hämnas. Du kommer kunna övervaka och kontrollera i princip allting, via stadens nätverk. Kontrollera övervakningskameror, ladda ned personlig information för att hitta dina mål, dirigera trafiken för att stoppa dem från att fly. Världen ligger för dina fötter.

Samtliga tre spel bli tillgängliga helt gratis mellan den 18:e och 23:e December. World in Conflict kommer även inkludera expansionen Soviet Assault.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.