Tredje sändningen om Destiny och apriluppdateringen ikväll

I kvällens sändning ska Bungie berätta om de förändringar och förbättringar som ska göra Destiny en roligare upplevelse efter den 12 april. Det kommer främst att handla om balansering och hur vapen och klasser justeras, men förvänta er också en och annan spelmekanisk förändring.

Sändningen börjar klockan 20:00 idag på Bungies twitchkanal.

Om du missade förra veckans sändning går det att se längst ner i inlägget. Då visades ny gear upp och hur vi spelare kommer kunna sätta en personligare prägel på våra figurer. Chroma, ett nytt material, används för att aktivera neonljus på de nya utrustningen som uppdateringen gör tillgängligt. Främst erhålls dessa nya rustningar genom paket kallade Sterling Treasure som spelare belönas med genom att klara av Prison of Elder level 41, en veckovis Cruciblematch, samt från posthanteringen en gång per vecka. Det går att få tre Sterling Treasure per vecka.

Här är förra veckans sändning:

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.