Tro inte ryktet som går om Dark Souls 2!

I helgen som gick cirkulerade det information om att Dark Souls 2 skulle släppas till PC den 25 april. Ett tag verkade det som att det stämde. Men(!) så är inte fallet. Informationen påståendet baserades på var ett informationsblad från en återförsäljare. Bandai Namco var snabba med att förtydliga att annonsen endast gäller sydostasien. Åter igen sa de att information om den västerländska releasen kommer ”snart”.

Alltså: releasedatumet för Dark Souls 2, på PC i väst, är inte utannonserat.

Däremot kan man spekulera i att eftersom Bandai Namco inte dementerar en asiatisk release av PC-versionen den 25 april, kan man tänka sig att den västerländska releasen kan vara runt det datumet.

Vi på Varvat ber er att vara spekulativa och tålmodiga. Vi återkommer så fort releasedatumet kommer ur Bandai Namcos egna mun.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.