Turnera i Pokémon UNITE!

DOTA med Pokémon växer ytterligare med Pokémon World Championship, Tournament Mode och ökat språkstöd.

The Pokémon Company International är ett spelföretag som har otroligt många bollar i luften nuförtiden. Förutom Pokémon Legends: Arceus som rullar ut snart jobbar företaget med att förbättra upplevelsen av deras MOBA-spel Pokémon UNITE.

Producern till Pokémon UNITE har ett viktigt meddelande i formen av ett nyhetsbrev till alla tränare om tre uppdateringar och nyheter som de ska lägga till till MOBA-spelet. Ja, detta är då utöver fler spelbara Pokémon som de också lär lägga till i framtiden förstås!

Karaktär från Pokémon UNITE som står bredvid ett brev från spelets producent.

De tre uppdateringarna

Först ut meddelar producern Masaaki Hoshino och Pokémon UNITE-teamet att spelet kommer vara en del Pokémon World Championship från och med augusti 2022. Andra spel som man spelar under Pokémon World Championship är bl.a. Pokémon TCG och Pokkén Tournament DX. En halv miljon dollar finns i prispotten och hur stor summa det blir för proffsen i Pokémon UNITE återstår att se.

Detaljer om hur man gör för att kvalificera ska komma senare. Tills dess är det bara att finslipa skillzen för alla som är intresserade och hålla ögonen öppna för kommande nyheter.

För det andra meddelar Pokémon UNITE-teamet att det ska även lägga till ett Tournament Mode i spelet som lovar att jämna ut skillnaderna mellan tävlarna som har olika höga item grades.

Den tredje och sista uppdateringen som de lägger till i spelet är stöd för fler språk. The Pokémon Company International ämnar till att bli mer inkluderande och de språk som de lägger till är indonesiska, brasilianska, portugisiska, hindi, ryska, thailändska och turkiska.

Pokémon UNITE är free-to-play och är tillgänglig på Nintendo Switch, Android och iOS. Spelet låter en i skrivande stund välja mellan 30 spelbara Pokémon där man hittar favoriter som t.ex. Gengar och Pikachu. Fler Pokémon släpps i löpande band som DLC. Vill man veta mer om spelet kan läsa mer här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.