Turtle Beach framtidssäkrar med nya lurar – Stealth 600 Gen 2 och 700 Gen 2

Turtle Beach utannonserar och släpper ett par framtidssäkra headset för konsoler. Stealth 600 Gen 2 och Stealth 700 Gen 2 fungerar både till PS4, Xbox One och PS5 och Xbox Series X.

Härom dagen utannonserade Turtle Beach nästa generations headset, Stealth 600 gen 2 och Stealth 700 Gen 2. Baserade på föregångarna har dessa trådlösa gamingheadset ett mer slimmat utseende, diskret ihopfällbar mikrofon och långvarig komfort. Dessutom ska de erbjuda bättre ljud och tydligare mikrofon.

Båda headseten har två versioner, en för Playstation och en annan för Xbox. Medan den för Playstation fungerar för 4:an och den kommande konsolen Playstation 5, duger den också till Nintendo Switch i stationärt läge via USB-dongel. Xbox-headsettet ska fungera med Xbox One, Xbox Series X samt Windows 10.

Vad du däremot bör veta är att Turtle Beach inte garanterar att Playstation-lurarna fungerar felfritt på Playstation 5 innan tester blivit gjorda. Detta kan bero på Sonys 3D-ljudteknik som låter som ren audiomagi, men inget är bekräftat i dagsläget.

Du kan hålla dig uppdaterad på Turtle Beach hemsida.

Stealth 600 Gen 2 och Stealth 700 Gen 2

Turtle Beach nya lurar kommer både i vitt och svart och till Playstation och Xbox. Vad som kan förvilla lite är dess olika releasedatum. För att bespara dig huvudvärken har vi listat versionerna och de datum de släpps.

Stealth 600 Gen 2 har det rekommenderade priset 1.099 SEK och Stealth 700 Gen 2 det lite högre priset 1.699 SEK.

  • Stealth 600 Gen 2 – Finns i svarta och vita versioner till PS4 och PS5 och släpps den 16 augusti 2020
  • Stealth 600 Gen 2 – Finns i svarta och vita versioner till Xbox One och Xbox Series X och släpps den 20 september 2020
  • Stealth 700 Gen 2 – Finns i svart till Xbox One och Xbox Series X. Finns även i svart till PS4 och PS5 och båda släpps den 20 september 2020

Läs mer om produktspecifikationerna för Stealth 600 Gen 2 och 700 Gen 2.

Övrigt

Medan du kan läsa de specifika egenskaperna på Turtle Beachs hemsida summerar vi kort det vi tycker kan vara bra att veta med de nya headsetten. Stealth 700 Gen 2 har cool ny kylgel i öronkuddarna som håller dem svala under längre sittningar. Huvudbandet är omgjort med metallförstärkning och ska ge ökad livslängd och komfort. Batteritiden är buffad till 20 timmar och med Bluetooth går det att ansluta till Turtle Beach Audio Hub-appen för att anpassa ljudet och svara på telefonsamtal. Stealth 600 Gen 2 har glasögonanpassade öronkuddar och en lättåtkomlig knapp gör det lätt att ställa in ljudet på headsettet. Men annars är de relativt nära varandra rent prestandamässigt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.