Turtle Beach släpper Stealth 600 Gen 2 och 700 Gen 2 i oktober

Till skillnad från tidigare rapportering släpper Turtle Beach headseten i oktober.
Stealth 600 livsstil.

I augusti rapporterade vi att Turtle Beach kommande next gen gaming headset Stealth 600 Gen 2 och Stealth 700 Gen 2 skulle komma i augusti-september. Det visar sig att lurarna istället kommer i oktober, datum oklart.

Lurarna är efterträdarna till populära Stealth 600 och 700, med alla de komfortfunktioner du kan förvänta dig av Turtle Beach.

Det här skrev vi om Stealth 600 Gen 2 och Stealth 700 Gen 2:

Båda headseten har två versioner, en för Playstation och en annan för Xbox. Medan den för Playstation fungerar för 4:an och den kommande konsolen Playstation 5, duger den också till Nintendo Switch i stationärt läge via USB-dongel. Xbox-headsettet ska fungera med Xbox One, Xbox Series X samt Windows 10.

Vad du däremot bör veta är att Turtle Beach inte garanterar att Playstation-lurarna fungerar felfritt på Playstation 5 innan tester blivit gjorda. Detta kan bero på Sonys 3D-ljudteknik som låter som ren audiomagi, men inget är bekräftat i dagsläget.

Du kan hålla dig uppdaterad på Turtle Beach hemsida.

STEALTH 600 GEN 2 OCH STEALTH 700 GEN 2

Turtle Beach nya lurar kommer både i vitt och svart och till Playstation och Xbox. Vad som kan förvilla lite är dess olika releasedatum. För att bespara dig huvudvärken har vi listat versionerna och de datum de släpps.

Stealth 600 Gen 2 har det rekommenderade priset 1.099 SEK och Stealth 700 Gen 2 det lite högre priset 1.699 SEK.

  • Stealth 600 Gen 2 – Finns i svarta och vita versioner till PS4 och PS5
  • Stealth 600 Gen 2 – Finns i svarta och vita versioner till Xbox One och Xbox Series X
  • Stealth 700 Gen 2 – Finns i svart till Xbox One och Xbox Series X. Finns även i svart till PS4 och PS5

Läs mer om produktspecifikationerna för Stealth 600 Gen 2 och 700 Gen 2.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.