Twitchläckan: en kommentar från Clavisters

Även om streamingplattformen Twitch ännu inte offentligt bekräftat att de läckta dokumenten är äkta, är det uppenbart att streamingplattformens källkod och mest värdefulla, känsliga och konfidentiella användardata nu har exponerats.

Attacken innebär att Twitch nu behöver genomföra en intern granskning och genomlysning av data- och säkerhetsprotokollet och är dessutom en tydlig varningsflagg för andra. Det spelar ingen roll hur avancerad ett företags teknik eller produkt är, ett företag som Twitch måste ha de mest uppdaterade och heltäckande cybersäkerhetsåtgärderna för att skydda företagets och användarnas integritet.

Data är ett företags mest värdefulla tillgång och flexibla säkerhetsåtgärder krävs för att kunna skydda sig mot det ökande antalet attacker; allt från virusattacker, ransomware och insiderhot, till olika typer av cyberattacker eller dataförluster.

John Vestberg, VD på Clavisters

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.