Tyrrany kommer till PC i november

Paradox Interactive har låtit meddela att Tyrrany, det isometriska rollspelet från Obsidian Entertainment, släpps den 10 november till Windows, Mac och Linux. Obsidian har tidigare producerat bland annat Pillars of Eternity.

I Tyrrany har kriget mellan gott och ont redan varit och för en gångs skull har de goda förlorat. I krigets efterdyningar axlar spelaren rollen som en av imperiets lojala kaptener, med mandat att agera både domare och bödel i uppdraget att underkuva ofrivilliga medborgare.

Tre förhandsbokningserbjudanden finns för stunden tillgängligt: Commander Edition för cirka 449 SEK, Archon Edition för 559 SEK, samt Overlord Edition för 759 SEK (priserna kan variera). Innehållet i de olika utgåvorna visas på bilden nedan.

tyrrany-edition

Tyrrany släpps den 10 november till Windows, Mac och Linux.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.