Ubisoft har släppt The Crew

 The Crew är ett ofattbart stort spel med mer än 10 000 km väg som täcker en stor del av USA där man som spelare, med eller emot andra, kör sin egen bil vart man vill. Spelet riktar sig till bilälskare i alla åldrar och det handlar om att först och främst skaffa en bil, fixa till den och sedan trycka gasen i botten i en spelvärld som täcker mer än 5 miljoner kvadratkilometer. Hela USA finns representerat; alla större vägar från stadsgator i förstäderna, slingriga bergsvägar, raksträckor genom vidsträckta jordbrukslandskap, dalgångar, ökenvägar och racingbanor.

The Crew är inte en bilsimulator som försöker efterlikna verkligheten. Det tar till exempel bara runt 1 och en halv timme att köra tvärs över hela USA men både bilarna, omgivningarna och själva körandet är oerhört realistiskt. Spelarna kan köra race och utföra en mängd olika uppdrag tillsammans eller mot andra spelare och då handlar det givetvis om att uppgradera sin bil, ungefär på samma sätt som man utvecklar sin karaktär i andra typer av spel, som till exempel World of Warcraft.
David Antell hos spelförläggaren Ubisoft som ger ut spelet.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.