Uldren är tillbaka i Forsaken

Det här kan vara en av de snyggaste teasers som visats under E3 i år, tycka vad en vill om spelet. För mig är det en bevikelse jag har lagt åt sidan, men damn it om inte den här trailern väcker något i mig!
Det må låta som en petitess, men jag är imponerad över att vi inte får ett “The” innan titeln.

Vi får se en sargad, trasig Cayde-6 titta upp mot kameran. ett landskap som berättar om en strid som ägde rum. Rök, eld och Fallenkaptener vandrar runt. När kameran till slut gått 180 grader ser vi vem som står mittemot Cayde. Det är den bortgångna drottningen från asteriodrevet Mara Sovs bror, Uldren Sov. Han höjer en pistol mot ansiket på Cayde och trycker av.

Teasern för Forsaken är riktigt snygg. Och väcker väldigt många intressanta frågor. Uldren kommer tillbaka, det kan vi nog fastslå ganska hårt, men att se fanfavoriten Cayde dö känns lika chockerande som förbryllande. Hade han ihjäl honom på riktigt? Är det här del av en komplicerad plott av Uldren? Destinyfans får snällt slita sitt hår i väntan på mer information.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.