Vad är de nya paketen Sterling Treasure i Destiny?

När den nya uppdateringen installerades i Destiny förra veckan kom en hel del nytt att sätta sig in i och om man tagit en längre paus från Destiny kan det kännas lite förvirrande att återvända.

Till exempel, vad är det där söta paketet som liknar Companion Cube och var kan jag få flera?

Vad?
Den lilla lådan, Sterling Treasure, innehåller en hel del smaskiga föremål att lägga vantarna på. Bland annat den kusliga Desolate-rustningen som får din karaktär att se ut som en av Oryx vettlösa lakejer. De här paketen är något du kommer vilja ha om du vill ge din karaktär ett lite mer unikt utseende. För en full innehållsbeteckning, se längre ner.

Hur?
Sterling Treasure erhålls på fyra olika sätt. Varje tisdag efter att servrarna återställs och en ny Destinyvecka tar vid kommer Postmaster i tornet att ha en som du kan hämta ut. Detta paket behöver du inte förtjäna genom en aktivitet, utan är en gåva från Bungie. Sterling Treasure kan även vinnas varje vecka från ett parti Prison of Elders level 41 och en match i veckans Crucibleläge. Dessa tre paket är alla begränsade till ditt konto, det går alltså inte att erhålla på tre per karaktärer.

Det fjärde sättet att få tag i dessa glittrande paket är genom att lätta på plånboken. För 200 silver (motsvarande cirka 20 SEK) kan du köpa en Sterling Treasure från Tess Everis. Observera att Sterling Treasure är ett av de få föremål som inte har någon ångerrätt.

april update loot

Varför?
Sterling Treasue har varit ett hett diskussionsämne i Destinyvärlden sedan de utannonserades. Den ömma tån är att de ligger i en gråzon när det gäller microtransaktioner och dess mörka sida ”buy-to-win”. Bungie har ända sedan Eververse Trading Co. och mikroköp introducerades i Destiny lovat att de enbart kommer att sälja kosmetiska föremål att uttrycka sig och individualisera sina karaktärer med. Med Sterling Treasure trampar Bungie farligt nära den mörka sidan. Detta eftersom utrustningen som kan finnas i paketen har en chans att ha efterfrågade färdigheter. Bungie kommer undan med det här eftersom utrustningen fås vid minsta möjliga light level, tre.

Personligen anser jag att utrustningen i Sterling Treasure inte är något att förarga sig över, även om jag kan förstå och respektera andra spelares principiella åsikter. Sterling Treasure är okej eftersom rustningen till att börja med måste uppgraderas genom infusion, vilket gör att spelaren ändå måste spela de svårare aktiviteterna i Destiny för att rustningen på något sätt ska bli användbar – tre i light är inte ens dugligt i Crucible där statsen jämnas ut. För det andra är egenskaperna på rustningarna i Sterling Tresure – och rustningsdelarna i sig – slumpade, vilket gör att oddsen för att få en specifik del med en kombination av högt önskvärda egenskaper löjligt låg. Slutligen är Destiny ett spel som i mycket stor utsträckning kräver att spelaren i sig är kompetent. Det går inte att ha en, i teorin, perfekt samling vapen och rustningar, sätta det i händerna på en inkompetent spelare och förvänta sig att hen kommer vinna varje pvp-match eller ta sig igenom en raid utan ansträngning.

Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet.

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 09.10.54

Innehåll
Sterling Treasure ger garanterat en rustningsdel och har en chans att ge fyra föremål. Då allt innehåll slumpas fram rekommenderas en stilla bön till RNGesus innan paketet öppnas.

  • Desolate rustning för den klass som öppnar paketet.
  • Spektar rustning till alla tre klasser.
  • Space-Age Mariner rymdskepp.
  • Waning Star rymdskepp.
  • S-35 Aeon Glow sparrow.
  • Röd, blå, gul och vit chroma att belysa rustningarna med.
  • Reputation boosters till Vanguard, Crucible och House of Judgement.
0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.