Artikeln är ett betalt samarbete
Vad borde fotbollsfans förvänta sig från sportrelaterade TV-spel 2022?

Om man gillar sportrelaterade TV-spel har man nästan alltid något nytt och spännande att se fram emot. De flesta spelserier släpper ett nytt spel varje år, och det tillkommer ständigt nya spel på marknaden.

En mer interaktiv spelupplevelse vid betting

Det är inte bara TV-spelen som kommer att förbättras och förändras under 2022. 5G ligger fortfarande i sin linda, men beräknas att bli betydligt mer utbrett och skapa nya möjligheter för odds och betting inom den närmaste framtiden. Det betyder att exempelvis liveutbudet för Expekt sport kommer att bli mer interaktivt, och ge spelare fler möjligheter när de vill spela på matcher och evenemang som redan är igång.

Fem sportspel som förmodligen kommer 2022

Följande är fem sportspel som förväntas lanseras under 2022:

FIFA 23

FIFA har varit en stor spelarfavorit ända sedan det första spelet lanserades i slutet av 1993. Sedan dess har det kommit ut en ny upplaga av spelet varje år, och för varje spel som lanserats har det blivit lite bättre och lite roligare. Framstegen sedan det första spelet är enorma, och när vi jämför spelen sida vid sida går det inte ens se att de kommer från samma spelserie.

Under 2022 kommer FIFA 23 med allra största sannolikhet att släppas, och kommer med vara en uppgradering från FIFA 22. Vad spelet kommer att innehålla och vad som kommer att förbättras är i skrivande stund omöjligt att säga, men vi kommer med förmodligen få se en förbättring i grafik, tillsammans med många andra parametrar.

NHL 23

Alla hockeyälskare som även älskar att spela har förmodligen spelat något av NHL-spelen vid ett eller annat tillfälle. Spelserien lanserades så tidigt som 1991, och firade alldeles nyss 30 år. NHL 22 kommer att släppas i oktober 2021, och om vi ska se längre fram i tiden kommer vi förmodligen även att få njuta av NHL 23 under hösten 2022.

Spelen utvecklas ganska mycket för varje år som går, även om det känns som att de senaste spelen är ganska lika varandra. Men om du tar en titt på NHL 15 och jämför med den senaste versionen, kommer du snabbt inse att skillnaderna är ganska påtagliga.

Madden NFL 23

För er som älskar NFL finns det knappast bättre spel än just Madden-serien. Spelen har existerat ända sedan 1988, vilket gör att det är en av de äldsta sportserier som existerar inom spelbranschen.

Precis som dess föregångare kommer förmodligen spelen att vara tillgängliga på de flesta plattformar, exempelvis Google Stadia, Playstation och XBOX. Hur spelet kommer att se ut kan vi endast spekulera om, men vi kan med stor sannolikhet förvänta oss att spelet är en förbättring av de tidigare spelen i serien.

NBA 2K23

Vi hoppas självklart även att det kommer ett nytt och roligt basketspel under 2022. Serien har varit aktivt och släppt ett nytt spel varje år sedan 1999, och anses vara de bästa basketspelen som existerar.

Här har vi tidigare sett superstjärnor som Michael Jordan och Allen Iverson pryda omslagen, medan det är den slovenske stjärnan Luka Dončić som pryder omslaget för NBA 2K22 som släpps den 10 september 2021.

Om du gillar basket kommer du säkerligen att älska den här spelserien, och vi hoppas på att få se ett ännu bättre spel lanseras under 2022.

F1 2022

Det här är för de som gillar lite mer fart och fläkt, tillsammans med höga ljud och motorer som vrålar. Det här spelet släpptes för första gången 2000, och har sedan haft många uppföljare, även om de tog några års uppehåll i mitten. Sedan 2009 har det dock kommit ett nytt spel varje år, och allt pekar på att så även kommer att bli fallet 2022.

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.