Vad vi kan se fram emot på Xbox 2014

Microsoft listar i ett långt pressmeddelande de spel vi kommer att kunna se fram emot på deras konsoler under nästa år. Störst för företaget är givetvis releasen av av den nya konsolen Xbox One och många av spelen släpps givetvis till det nya flaggskeppet.

D4: Dark Dreams Don’t Die

Hidetaka ”Swery65” Suehiro tillsammans med Access Games presenterar D4: Dark Dreams Don’t Die ett interaktivt och episodiskt mystiska serier som till fullo utnyttjar Kinect med sittande gameplay och röstigenkänning. Spelarna antar rollen som en detektiv med möjligheten att dyka tillbaka i tiden för att försöka lösa sin frus mord och förhindra att det ens inträffar.

Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy’s The Division utspelar sig i New York tre veckor efter Black Friday då ett dödligt virus har svept genom staden. Försök efter försök har gjorts för att rädda staden men inget har lyckats och samhället har kollapsat i kaos. Presidenten åberopar ”Presidential Directive 51” ​​och The Division, en topphemlig enhet för självbärande taktiska agenter, sätts in. När ljuset släcks börjar deras uppdrag. Upptäck en spännande, öppen online-värld av New York där utforskande, strid och RPG-spelarutveckling är av yttersta vikt.

Dragon Age: Inquisition

Utforska en stor fantasivärld på gränsen till katastrof i Dragon Age: Inquisition, nästa generations actionspel där dina val formar och driver din upplevelse.
I det här tv-spelet från BioWare, skaparna av ”Mass Effect 3” och ”Dragon Age: Origins”, kommer du att sätta din egen prägel på en expansiv, historiskt driven öppen värld fylld med komplexa karaktärer, utmanande strider och tuffa beslut.
En omvälvande händelse har försatt landet Thedas i kaos. Drakarna kastar en skugga av skräck över det som en gång var ett fredlig rike och mörklägger himlen. Mages har gått ut i ett fullskaligt krig mot de förtryckande Templars. Nationerna reser sig mot varandra. Det är upp till dig att återställa ordningen när du leder inkvisitionen och jakten efter de som orsakat all kaos – dina val kommer för alltid förändra drakarnas tid.

Dying Light

Dying Light är ett FPS, action och överlevnadsskräckspel som utspelar sig i en stor och farlig öppen värld. Under dagtid utforskar spelarna en expansiv stadsmiljö som drabbats av ett dödligt utbrott, där de söker efter förbrukningsmaterial och vapen för att kunna försvara sig mot den växande infekterade populationen. På natten blir jägaren den jagade, de smittade bli aggressiva och farliga. Mest skrämmande är de rovdjur som bara visas efter solnedgången. Spelare måste använda allt i deras makt för att överleva fram till morgondagens första ljus.

EA Sports UFC

Med sitt första nya stora sportliga partnerskap på över ett decennium presenterar EA EA Sports UFC.
Nästa generation av fighting har skapats för Xbox One och PlayStation 4 från teamet bakom kritikerrosade ” Fight Night”-serien.
Driven av EA Sports IGNITE-tekniken förvandlar EA Sports UFC all action, känslor och intensitet inifrån Octagonen till liv på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.
Nästa generation av ”True Player Motion” visar inte bara upp nya, kraftfulla och smidiga attacker av MMA-eliten genom ”Precision Movement”, ”Dynamic Striking” och ”Strategic Submission Battles”, utan ger även liv åt alla fighters med ”Full Body Deformation” och ”Real-Time Exertion”. Simuleringen av mänsklig intelligens tar stora kliv framåt med det strategiska och adaptiva MMAi-systemet och tar sitt uttryck i de mest realistiska karaktärer som någonsin skapats i ett sportspel.

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online, det senaste kapitlet i den prisbelönta serien kommer att ta den legendariska upplevelsen online för första gången.
Oavsett om du spelar med dina vänner eller spelar äventyren själv så kommer spelets innovativa stridssystem att tvinga dig att fokusera på handling och taktik. Använd de vapen eller rustningar som du vill och anpassa dina förmågor allt eftersom du avslöjar Tamriels mysterier och genomför heroiska uppdrag på dina villkor. Utforska utkanterna av Skyrim, Morrowinds mystiska land, den sprudlande metropolen Daggerfall och mer. Alla val du gör, allt från de allianser du ingår till de strider du deltar i, kommer att forma ditt öde och världen i Tamriel.

Kinect Sports Rivals

Kinect Sports Rivals är nästa generation av det bästsäljande Kinect-spelet, ”Kinect Sports”, som tar dina favoritsporter till nya höjder och adderar nya sporter och evenemang som endast är möjliga med Xbox One´s revolutionerande teknik. ”Kinect Sports Rivals” placerar dig rätt i centrum av spelet som aldrig tidigare, spårar dina rörelser och uttryck med otrolig precision och erbjuder oändligt tävlande mot dina vänner och rivaler. Den nya Kinect-kameran skannar av dig direkt och skapar en stiliserad digital version av dig, din mästare, och kastar sen in din virtuella atlet i den ständigt föränderliga världen av ”Kinect Sports Rivals.” Tävla i en värld full av konkurrenter i ett av tre globala team, var och en med sin egen filosofi och spelstil. Tävlingen startar våren 2014.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Världskända Kojima Productions visar upp det senaste mästerverket från Metal Gear Solid-serien med Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (till försäljning våren 2014) är den första delen av “Metal Gear Solid V” och prologen till den andra större delen, “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain” som lanseras senare.
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ger alla hardcorefans chansen att få en första smak av en produktion i världsklass med enastående visuell design och gameplay, före utgivningen av huvudspelet. Den ger också samma möjlighet för såväl veteraner som spelare som aldrig spelat ett Kojima Productions-spel tidigare att få prova den radikalt nya speldesignen och presentationsstilen.

Minecraft: Xbox One Edition

Minecraft: Xbox One Edition tar Minecraft-upplevelsen till Xbox One. Från att ha byggt upp den enormt framgångsrika Minecraft: Xbox 360 Edition, kommer nu utgåvan till Xbox One och där kommer spelarna få än större kartor för än  äventyr, utökade multiplayerfunktioner och funktionsförbättringar som drivs av Xbox One-plattformen.

Plants vs. Zombies Garden Warfare

Förbered dina växter! “Plants vs. Zombies Garden Warfare” levererar en fantastisk multiplayer-shooter med den friska humorn från den populära ”Plants vs Zombies”-serien. Driven av Frostbite 3-motorn, kommer ”Plants vs Zombies Garden Warfare” att innehålla fantastiska 3D-världar som blommar ut med levande färger och unika landskap. Spelarna tar sig an roller som växter och zombies i en överväldigande värld som är full av överraskningar.

Project Spark

Project Spark är den ultimata digitala lekplatsen för kreativa spelare i alla åldrar. Det är ett kraftfullt men ändå enkelt sätt att bygga och spela upp egna världar, berättelser och spel. Dela alla dina skapelser med ett dynamiskt community, och spela vad andra skapat. ”Projekt Spark” släpper lös kreativiteten och ger oändliga möjligheter till spelande. Kommer som en gratis digital nedladdning och finns tillgängligt på Xbox One, Xbox 360 och Windows 8.1. Project Spark låter alla spelare föra över sina skapelser mellan olika plattformar, samtidigt som den skapar nya sätt att interagera med Kinect och Xbox Smartglass.

Sunset Overdrive

Sunset Overdrive bryter mot de traditionella shooter-spelen genom att leverera en öppen värld som kan förändras varje dag, influerad och inspirerad av spelets spelarcommunity. Utvecklat exklusivt för Xbox One av Insomniac Games, Sunset Overdrive är en ständigt föränderlig öppen värld shooter som utspelar sig i en inte så avlägsen framtid där en katastrofal händelse har lämnat staden fullt invaderad av mutanter. Men med en arsenal av extrema, överkraftfulla vapen och en talang för att ta sig genom staden med ”hyperagility”, är detta inte slutet. Din historia är bara början.

Thief

Garrett, mästertjuven, stiger ut från skuggorna och in till staden. I denna förrädiska plats, där Barons Watch sprider en stigande våg av rädsla och förtryck, är det bara hans egna kunskaper han kan lita på. Även de mest försiktiga medborgarna och deras bäst bevarade ägodelar är inte säkra från Garrett.

Titanfall

Skapat av en av kreatörerna bakom ”Call of Duty” och fler av de nyckelpersoner som designat ”Call of Duty”-serien, är Titanfall en helt ny online-upplevelse som kombinerar snabb, flytande multiplayer-action med minnesvärda stunder du ofta finner i traditionella singelkampanjer. Titanfall släpper ned spelarna mitt i en konflikt mellan ”Interstellar Manufacturing Corporation” och ”Militia”, och utspelar sig i en nära framtid vid de yttre gränserna som slitits sönder av krig. Handlingen är snabb och varierad – med parkour-inspirerat väggspringande, massiva dubbelhopp och möjligheten att sno och styra titans. Friheten att växla fram och tillbaka mellan pilot och titan tillåter spelare att byta taktik i farten, attackera eller fly beroende på situationen och förlänger spelet vertikalt till nya höjder.

Warface

Warface: Xbox 360 Edition är ett globalt, free-to-play, online-FPS till Xbox 360, skapat av Crytek. Spelet drivs av CryEngine och erbjuder intensiv online co-op och tävlingsinriktad multiplayer-action. Spelare ger sig in i spännande multiplayer-strider för att lösa konflikten mellan Warface-eliten och Blackwood’s arméer. Warface: Xbox 360 Edition ser till att hålla spelet nytt och spännande genom att på regelbunden basis erbjuda nytt innehåll, såsom dagliga co-op kampanjuppdrag och en kontinuerlig tillförsel av nya kartor, vapen med mera.

Watch_Dogs

I Watch_Dogs spelar du som Aiden Pearce, en briljant hacker, vars kriminella förflutna har lett till en våldsam familjetragedi. På jakt efter dem som skadat din familj kommer du kunna övervaka och hacka alla runt omkring dig, genom att manipulera allt som är uppkopplat till stadens nätverk. I Watch_Dogs kallas detta system för det centrala operativsystemet (ctOS) – och det styr nästan varje del av stadens teknik och innehar viktig information om alla stadens invånare. Access till säkerhetskameror, ladda ned personlig information för att lokalisera ett mål, styr trafikljus och kollektivtrafik för att stoppa fienden, och mer.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt är en unik kombination av icke-linjärt berättande och utforskande av en öppen värld – en fantasy-RPG som lägger fokus på spelarval, taktiska strider och en uppslukande spelarvärld. Med fokus kring berättelsen om ”Geralt of Rivia”, en professionell monster jägare, siktar ”The Witcher 3” på att locka spelare med en mogen och övertygande berättelse likt ingen annan. Med över 100 timmars handgjord kärna och sidouppdrag, omdefinierar ”The Witcher 3” genren och formar nästa generation av RPG-spelande.

World of Tanks: Xbox 360 Edition

Den specialbyggda Xbox 360-versionen av detta globala multiplayer-fenomen, dedikerat till 1900-talets pansarvagnsslag, innehåller några av historiens mest kraftfulla pansarvagnar och intensiva strider. Spänningen i strid förstärks av att arbeta tillsammans med din pansarvagnspluton för att vinna kampen, vilket placerar dig i förarsätet av några av världens mest kraftfulla pansarfordon. Delta i den globala online striden där lagbaserad taktik och koordinering är nyckeln till seger.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.