Vad vi kan vänta oss av Black Ops 4

Black Ops 4, den senaste iterationen i serien som går under prefixet Call of Duty hade en visning för några dagar sedan. I samband med visningen har vi fått reda på en hel del, bland annat att spelet helt slopar kampanjläget för en spelare offline. Dessa förändringar har mötts med blandad kritik. Activision Nordics har pratat med Treyarchs senior producer, Jonathan Moses och deras community manager, Rob Smith. Läs vidare för att se vad de sa.

Vad kan vi förvänta oss av Black Ops 4?

Först och främst har Treyarch tagit spelare på PC väldigt seriöst och lagt ned mycket tid i att porta spelet ordentligt. Det finns ett team på Beenox som jobbar heltid med PC-versionen. Deras arbete är ett nära samarbete med Treyarch.

I Black Ops 4 kommer PC-spelare kunna skapa upp spelet och balansera spelets prestanda, även för de en väldigt bred typ av PC, från lätt utgångna till de starkaste och nyaste burkarna på marknaden. Det kommer med andra ord ha stöd för 4K, HDR och en okappad framerate. Ni kan ta en titt i videon ovan för mer information.

Vad kommer Blizzard Battle.net ge PC-spelare?

Treyarch har samarbetat med Blizzard ett tag nu. Detta innefattar Blizzards säkerhet och stabilitet, vilket kommer ge spelet bästa möjliga utgångsläge vad gäller uppkoppling vid release. Battle.net är en väldigt skarpt kontrollerad plattform och har spel som är designade för att kunna spelas till fullo på de starkaste datorerna. Black Ops 4 kommer därför passa in här. Med en integrering med Battle.net kommer det ge kommunikativa möjligheter som låter spelare att chatta och koordinera sina matcher.

Vad är Beenox roll i alltihop?

Beenox är passionerade när det kommer till Call of Duty och har jobbat på många titlar till PC. Deras erfarenhet blir därför en viktig komponent i projektet. Deras team är väl införstådda och överens med arbetet som sker på Treyarch.

Call of Duty: Black Ops 4 släpps på PC 12 oktober.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.