Våldsamt Warhammer-FPS på ingång

Ett nytt indie-FPS är på väg till konsoler och PC senare i år. Nu är trailern för Necromunda: Hired Gun här.
För er som spelade Bulletstorm men hade problem med de skitnödiga machodialogerna är det här något som kan kännas intressant. Kasta in lite Doom 2016 och mytoset från Warhammer så är vi nog ganska nära mitt i prick.

Focus Home Interactive och Streum On Studio går förtjust ut med att deras debut i form av ett spännande, våldsamt FPS – Necromunda: Hired Gun.
Spelet är baserat på Games Workshops dystopiska stadslandskap Necromunda. Denna mindre semestervänliga stad återfinns i det universum där Warhammer 40,000 styr.

Plocka kontrakt, jaga dina mål, samla in belöningen

Necromunda: Hired Gun har ett högt tempo och ger spelare en kavalkad av alternativ för sina strider. Spring på väggarna, dubbelhoppa använd en grappling hook för att ta dig fram snabbare och aggressivare för att överrumpla avväpna och undvika dina fiender. Sedan har vi ett gäng uppgraderingar också. Allt från dina ben, till din vovve kan uppgraderas allteftersom du håvar in pengar från dina kontrakt.

Din cybermastiff är din enda, sanna kompanjon. 50% hund, 50% robot, 100% duktig vovve. Om du erbjuder lite godis kommer han gladeligen döda för det. Bokstavligt talat. Han varnar dig för fiender, instadöda dem med ett nackbett och är ögonen i din nacke. Som tack för hans hjälp håller du honom pigg och kry med de bästa augmenteringarna som blodspengar kan erbjuda.

Necromunda: Hired Gun släpps den 1 juni i år, till PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One och PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.