Världsrekordförsök på Comic Con

New York är vackrare än någonsin i Spider-Man.

I morgon startar årets upplaga av Comic Con i Stockholm. För att fira lanseringen av Spider-Man till PlayStation 4, genomförs ett  världsrekordförsök med målet att få ihop den hittills största samlingen av människor klädda som Spider-Man.

– Det nuvarande rekordet uppnåddes i Sydney 2015 av Charterhouse Medical, när 438 människor samlades i Spider-Man-dräkter. Vi tror att det finns goda möjligheter att slå ett nytt rekord. Det skulle vara fantastiskt att göra det i Sverige tillsammans med alla Spider-Man och PlayStation fans, säger Kjetil Walseth på Nordisk Film och PlayStation Nordic.

Världsrekordförsöket kommer äga rum klockan 11.30 på Comic Con Stockholm den 16 september, i auditoriet på Kistamässan. Alla deltagare får en dräkt att behålla, inspirerad av den nya dräkten i PS4-spelet Marvel’s Spider-Man, som har ett vitt spindelemblem på bröstet. Du kan registrera dig för försöket vid PlayStations monter från kl. 10.00.

Alla gäster på Comic Con Stockholm över 18 år är välkomna att delta i världsrekordförsöket. Det finns ett begränsat antal dräkter som delas ut så länge lagret räcker. Deltagare på 16 eller 17 år behöver ett skriftligt intyg från en förälder eller förmyndare för att delta. Under själva eventet kommer det finnas flertalet aktiviteter och deltagare har möjlighet att vinna PS4-konsoler och Marvel’s Spider Man till PS4. Spelet finns även att testa i PlayStation-båset på Comic Con Stockholm.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.