Vi har spelat Rise of the Tomb Raider

Många av spelen på årets upplaga av Comic Con Gamex är redan släppta, vilket brukar betyda att köerna till montrarna är något kortare. Några spel lockar dock väldigt många besökare då det är första gången de visas för allmänheten i Sverige.

Ett av dessa efterlängtade spel är Rise of the Tomb Raider som trots sin blygsamma monter lockade många nyfikna gamers. Spelet släpps till Xbox One om knappt två veckor och vi på Varvat fick äran att spendera lite egentid med Lara Croft i en väldigt begränsad del av spelet.

Det vi får se påminner väldigt mycket av Tomb Raider från 2013. Det är samma, unga Lara som med hjälp av sin kära isyxa löser pussel och undviker fällor. Misslyckas hon så väntar lika brutala dödsscener som vi vid det här laget blivit ganska vana vid.

Jag kan inte påstå att vi fick någon djupare känsla för spelet, men vi kan säga att det ser väldigt lovande ut. Gillade du det förra Tomb Raider så lär du knappast bli besviken på denna utgåva. Lara är sig lik och de få pusslen vi fick testa är både varierande och utmanande. Hennes överlevnadsinstinkt kommer ofta väl till pass när man kört fast i ett klurigt pussel.

Vi väntar med spänning på vad som komma skall och Rise of the Tomb Raider kommer säkerligen att bli ett av årets mest omtalade spel.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.