Viagame sänder LoL Championship Series

Europeiska och nordamerikanska League of Legends Championship Series kommer att produceras och sändas på Viagame på flera språk under sommaren. Den svenska produktionen kommer även finnas tillgänglig på TV6play. League of Legends är världens största spel och spelas av 27 miljoner personer varje dag.

I LoL Championship Series (LCS) tävlar världens största eSportlag mot varandra om chansen att gå vidare till världsfinalen som i oktober spelas på Sangam Stadium i Sydkorea. Sangam Stadium är Sydkoreas näst största stadion och rymmer 66,800 personer. LCS är ett av världens största och mest prestigefyllda mästerskap inom eSport, med en europeisk och en nordamerikansk liga, där det senaste världsmästerskapet hade 32 miljoner tittare. De tävlande spelar League of Legends som är världens största spel med 67 miljoner spelare varje månad.

Viagame kommer att producera och sända LCS EU och NA på svenska, bulgariska och rumänska fyra dagar i veckan på www.viagame.com, samt även sända den på engelska. Den svenska produktionen kommer även finnas tillgänglig på www.tv6play.se. Varje dag kommer fyra matcher att spelas med start idag den 26 juni.

Vill du följa de största stjärnorna i världen som exempelvis svenskhoppet Martin ”Rekkles” Larsson så kan du nu enkelt göra det på svenska. Allting kommer att livesändas, med on demand videos tillgängliga efter matcherna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.