Viaplay tillgängligt utan Xbox Live Gold

Xbox har tagit bort kravet att användarna måste ha Xbox Live Gold för underhållnings-applikationer. Detta betyder att alla med Viaplay-abonnemang nu kan streama tjänsten utan extra kostnad på Xbox 360.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda Viaplays innehåll utan kravet på ett Xbox Live Gold-abonnemang. Det är viktigt för oss att vara tillgängliga på bästa sätt, på så många plattformar som möjligt för våra kunder.
Rikard Steiber, VD på Viaplay

I vår strävan att bli hemmets underhållningsplattform är vi nu glada över att kunna erbjuda alla våra kunder som har en Xbox-konsol uppkopplad möjlighet att kunna ta del av vårt stora utbud av entertainment appar och tjänster utan kostnad. Viaplay är en viktig partner för oss på Xbox med deras breda utbud av film, sport och TV.
Mattias Rosenkvist, Affärsområdeschef Xbox Microsoft

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.