Vinteruppdatering till Warface bjuder på kartor, vapen och mycket mer

Som del av uppdateringen kan spelare se fram emot att skjuta loss på en omgjord version av PvP-kartan ”Oil Depot”. Under jultiden kommer kartan vara full av julteman och annat gulligt som t.ex. en julgran som fullkomligt avdramatiserar det faktum att spelare springer runt och försöker ha ihjäl varandra. Utöver det kommer även en helt ny version av kartan till ”Hangar Team Deathmatch”. Originalkartan finns fortfarande tillgänglig, men ”2.0-versionen” uppgraderar den och bjuder på visuella godbitar för spelarna.

Det kommer även dyka upp nya vapen att leka med. Vad sägs om er gyllene R16A1-gevär eller kanske en guldyxa att göra slag i saken med?

Det kommer fortsätta komma nytt innehåll och dagens uppdatering bjöd även på sju nya bundles för spelarna, nya dekorativa föremål att pynta med, nya kontrakt, ett festligt Safe House och mer därtill.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.