Virtuell Pokémon-konsert med Post Malone

Inte riktigt artisten jag förväntade mig, men visst.

Ett av många utlovade sätt The Pokémon Company kommer att fira sin series 25-årsjubileum är genom musik. Härom veckan var det Katy Perry det handlade om; nu är det Post Malone som ska få stå i rampljuset med fickmonstren.

På lördag den 27 februari, känt som Pokémon-dagen, kommer du kunna se en virtuell konsert på den officiella Pokémon-kanalen på YouTube, Twitch, samt på hemsidan för jubileet. Nu går evenemanget i och för sig av stapeln så sent som klockan 1 på natten svensk tid, men Covid lär ju hålla oss alla inomhus ett tag till, inte sant?

Just det! Håll även koll efter ett lösenord The Pokémon Company kommer att ge ut någon gång den 25 februari. Det kommer att låsa upp en särskild Pikachu i Pokémon Sword och Pokémon Shield. Fler utannonserande kring Pokémon utlovas under samma vecka.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.