Vreski visar upp mer av sin actionrökare The Hong Kong Massacre

Det var ett tag sen svenska Vreski utannonserade sitt debutspel The Hong Kong Massacre. Den här gången har studion kommit in bit in på vägen och släppt en gameplay-trailer som visar mer vad spelet har att erbjuda. I denna korsbefruktning av Max Payne och Hotline Miami tas spelaren med på ett krig inom den kinesiska maffian. Taglinen är att skjuta så snyggt och graciöst man bara kan genom banorna. Ett bärande verktyg är bullet dodge-momenten som saktar ned tiden och gör det enklare att få korn på sin antagonist.

The Hong Kong Massacre beräknas släppas in årets slut till PS4 och PC.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.