Warframe gör sitt för Movember med ny trailer

[youtube id=”5CnX805Izjc” width=”600″ height=”350″]

För alla er som spelat Warframe, visst saknar det tyvärr något? Ja just det jag tänker på mustascher. Men nu äntligen får du chansen att kombinera två goda ting i ett. Under november månad kommer dina warframes att odla en ordentlig snorbroms. Först ut och fritt tillgänglig för alla är den klassiska ’Magnum’ ni kan spana in i videon ovan.
För er som inte känner till Movember är detta ett insamlingsrace i stil med Rosa Bandet till förmån för prostata- och testikelcancer. Känner du för att skänka en slant tycker Warframe att ni bäst gör det via deras hemsida.
Som en morot finns det olika insamlingsmål som när dessa är uppnådda låser upp fler härligt sexiga mustascher. Warframe har även i åtanke att slå ett Guinness världsrekord i temat kring Movember men detaljer kring detta är fram till den tolfte höljt i stor mystik.
Känner du att du vill göra något mer för Movember kan du alltid bli en Mo Bro på Movember.com.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.