Warframe nu på Xbox One

[youtube id=”p4YRC2cvB_g” width=”600″ height=”350″]

Det omåttligt populära onlineactionspelet Warframe har nu hittat till Xbox One och utvecklarna Digital Extremes hälsar alla Xbox-spelare välkomna! Med många funktioner av ett traditionellt onlinespel, samarbetar spelare under uppdrag för att utveckla sina karaktärers förmågor och hitta häftig utrustning. Digital Extremes rapporterade nyligen att de har tio miljoner registrerade spelare, något som tillskottet av Xbox One säkerligen kommer att höja ytterligare. Så tänkt på Warframe om du införskaffar Xbox One under sverigereleasen den 5 september.

I över ett årtionde har vi kärleksfullt arbetat med Warframe. När alla andra tvivlade på vårt koncept var vi starka och det är tillfredsställande att se det otroliga mottagande det fått från spelbranschen – och nu med releasen på Xbox One kommer det bara att bli ännu bättre.
– Steve Sinclair, Creative Director Digital Extremes

Nedan följer ett lite mer personligt välkomnande från utvecklarna.

[youtube id=”Hsw_37QBbEU” width=”600″ height=”350″]

Warframe är ett onlineactionspel som är av typen free-to-play med microtransaktioner. Spelet finns tillgängligt nu på Xbox One samt Playstation 4 och PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.