Warframe presenterar, The Jordas Precept

I den senaste uppdateringen av Warframe som släpptes igår (28/10) får vi stifta bekantskap med en ny Warframe, sten-titanen Atlas, den 25e i ordningen totalt. Atlas har utrustas med förmågorna att skydda sig med en jordvall som med ett ytterligare tryck blir en dödlig flodvåg av jord som krossar fienderna. Möjligheten att frammana två stenkrigare till sin sida och en intensiv blick som förvandlar motståndare till sten. Med i uppdateringen ingår även ett nytt uppdrag med mål att stoppa spridningen av den smitta som spridit sig på det rymdskepp banan utspelar sig på. Till spelarens hjälp för att röja de fyra nya fiender som lagts till finns en arsenal med fem nya vapen, bl.a. ’Convectrix’ ett gevär med dubbla laser som skapar en fokuserad brännpunkt som bränner fienden till döds. För de som suktat efter lite nytt mode tillkommer även flertalet nya ’customizations’ och mer därtill.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.