Where’s My Water? 2 har landat till mobiler, gratis

Nu har Disney’s Where’s My Water? 2 landat till mobiltelefoner med över 100 nya banor och utmaningar för den lilla krokodilen som, till motsats från sina kloakluktande vänner, bara vill vara ren och fräsch.

Where’s My Water? har blivit en succé sedan spelet släpptes och har legat på topplistor i 100 olika länder, fått en rad spinnofs och laddats ner mer än 250 miljoner gånger.

Spelet skall ha släppts till både iPhone och Windows Phone men just nu verkar det vara problem med länken till Windows Store. Nåja. Här är hursomehslt länkarna till de båda online-butikerna:

Ladda ned till iOS

Ladda ned till Windows Store

[youtube id=”X3HlksQQ7mE” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.