The Witcher 3: Blood & Wine får släppdatum

Dagen är på så vis nästan på oss och det är en aning dystert. Geralts sista äventyr. En serie vars början var ett klumpigt PC-spel som smög sin in på hyllorna utan att lämna större avtryck. Idag sitter denna serie ohotad på den absoluta rollspelstoppen utan någon egentlig konkurens. Ingen konung härskar dock för evigt och snart är det tids nog att låta facklan föras vidare, men inte utan en sista smäll.

I The Witcher 3: Blood & Wine får vi följa med Geralt på hans sista uppdrag, till landet Toussaint. Expansionen erbjuder 90 nya uppdrag och runt 30 timmars speltid. Expansionen släpps den 31 maj.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Aspirerande historiker samt spelälskare. Jag håller mig framförallt till RPG's och skippar helst spel av plattformsformat. Detta då jag är fruktansvärt usel när det kommer till tvådimensionellt hoppande. Jag är även tydlig med att skilja på vad som är bäst - ur en objektiv synvinkel - samt vilket spel som står mig närmast hjärtat. Exempel: Half Life 2 är nästintill felfritt, Halo: Combat Evolved är det inte, det sistnämnda står mig dock närmare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.