World of Tanks till Playstation 4

Väntan är äntligen över för Playstation 4-ägare. World of Tanks har fått ett bekräftat släppdatum den 19:e Januari. Det kommer innehålla uppgraderad grafik för att matcha PS4:ans kapacitet, tillsammans med plattformsspecifika finesser och tidsbegränsat, exklusivt innehåll som fås genom att logga in i spelet.

Spelet kommer utnyttja handkontrollen till fullo, samt ha stöd för Share Play och PlayStation Vita Remote Play med optimerade kontroller för den ultimata multiplayerupplevelsen. Det kommer finnas fyra olika Founder’s Packs som innehåller en blandning av olika saker som även kommer finnas att köpa i Playstation Store. Spelare som loggar in innan den sista January kommer få en present i form av en T1E6-PS US Premium Light Tank med exklusivt camouflage.

World of Tanks är gratis för alla att spela och det kräver inte ett Playstation Plus-medlemskap. Plusmedlemmar kommer dock få tillgång till en premie vid släpp som inkluderar en exklusiv Pz.Kpfw. II Ausf. J German Light Tank bundle.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.