World of Warcraft: Warlords of Draenor Features

Jag får börja med att be om ursäkt då det har dröjt ett tag sedan mitt senaste inlägget angående Warlords of Draenor. Anledningen är simpel, sommaren tar upp mycket tid och så har Blizzard varit i fullgång med att starta om servrarna och haft väldigt långa uppdateringar.

Detta inlägg kommer att fokusera på Features till den kommande expansionen. För att till fullo förstå denna post kan det krävas en del erfarenhet och uppfattning om spelet, jag ber därför om ursäkt till er som inte är involverade. Warlords of Draenor kommer att ge oss en hel drös av ändringar och nya features vid släppet, mer än någon annan expansion som Blizzard tidigare har släppt. Jag kommer lista alla nya features och sedan gå igenom dom individuellt.

  • Maxlevel är nu upphöjd till 100.
  • Nya världen Dreanor.
  • Nya rasuppdateringar.
  • Stats och Damage-squish.
  • Level 90 boost.
  • Garrisons.
  • Interface-uppdatering.
  • Mounts.

Maxlevel är nu upphöjd till 100 från 90. De två senaste expansionerna har enbart bidragit med fem levlar. Draenor kommer vara byggd för cirka två levlar per zon.

Warlords_of_Draenor_map

Draenor är den nya världen vi kommer att få utforska när expansionen släpps. Draenor är alltså före detta Outlands innan invasionen av Azeroth, cirka 30-40 år tillbaka i tiden. Draenor består av åtta zoner varav en är PvP-inriktad. Det finns redan planer för att utöka antal zoner under expansionen vid senare patchar. De två zoner som vi besökt tidigare i Outlands är Nagrand och Shadowmoon Valley. Tillsammans med de nya zonerna Spires of Arak, Frostfire Ridge, Gorgrond, Tanaan Jungle och Talador bildar de Draenor, i vilka levlingsprocessen kommer att ske.

1384746149_7

Rasuppdateringen, som Warlords of Draenor kommer med, slopar alla tidigare modeller före Cataclysm och ger dem ett helt nytt ansikte och karaktär. Än så länge har vi sett de flesta raser men ett fåtal saknas fortfarande. Vi ser även en nya animationer till dessa raser som behåller känslan av de gamla modellerna.

squish-2

Stats och Damage-squish kommer ta ner de höga siffrorna av skada, hälsa och stats vi sett under en längre tid till en nivå där det blir lättare att ha koll. Detta genom en item squish där man reducerar allt till den nivån vid såg under Wrath of the Lich King, för level 90. Det var oroligt först hur man skulle ordna detta på ett bra sätt men än så länge ser det lovande ut. Jämna siffror som är lättare att hålla koll på.

Level 90 boost är en tjänst som redan är implementerat i spelet och går att köpa för 50€. Men du som köper expansionen Warlords of Draenor får en gratis level 90 boost på valfri karaktär.

2585147-garrison_ad_07_tga_jpgcopy

Garrisons är något som har varit förfrågat under en längre tid för World of Warcraft. Vi känner igen det som player housing. Man får här möjlighet att bygga sitt eget fort. Med flertalet olika byggnader kan du se till att din Garrison blir unik. De olika byggnaderna har unika bonusar och funktioner.

Interface-uppdateringen ger en smidigare känsla i menyerna och bland inställningarna.Till exempel blir det lättare att sätta key bindings.

Mounts kommer nu fungera som Ground Mounts. Med tanke på att vi inte kommer att kunna flyga inom Draenors gränser vill Blizzard inte hindra oss från att använda våra Flying Mounts som vi tidigare arbetat så hårt för att uppnå.

Nästa inlägg kommer att fokusera på PvE, Raids och Dungeons.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är den typen av spelare som älskar MMO och nästan allt från just Blizzard. Jag har spelat diverse spel genom åren men inget slår ett bra MMO. Jag är väldigt fotbollsintresserad så därför står FIFA-serien mig väldigt nära också.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.