World of Warcraft: Warlords of Draenor, Update 1.

[youtube id=”OYueIdI_2L0″ width=”600″ height=”350″]

Detta är inte en recension och inget är hugget i sten ännu med vad som komma skall inom världen av Warcraft. Detta inlägg är ett utav flera kommande gällande det nya expansionssettet till World of Warcraft. Warlords of Draenor kommer bli Blizzards femte expansion till World of Warcraft och med säkerhet deras största hittills. Blizzard har ökat antalet anställda som arbetar fulltid med expansionen från 270 st till över 500 st. Men nog med fakta om Blizzard och dess anställda. Syftet med denna post och framtida är att ge er en bättre inblick om Warlords of Draenor. Jag ber om ursäkt till er som inte är insatta inom historia och lore av World of Warcraft då detta kan bli en aning invecklat.

Warlords of Draenor är satt att utspela sig innan den första invasionen av Azeroth, fast med en twist. Expansionen kommer att utspela sig i realtid, det betyder att de händelser som skedde i vår dimension av Azeroth inte har skett på samma vis på Draenor. För dig som är involverad i spelet vet redan att huvudskurken från Mists of Pandaria, nämligen Garrosh Hellscream, även har en betydande roll i hur denna expansion kommer att utspela sig. Efter att ha blivit stöttad från ledarskapet av Horde och att sedan genomgå en rättegång lett av Azeroth’s hjätar. Oturligt nog, eller kanske turligt nog beroende på vilken syn man har över Garrosh’s handlingar, rymmer han. Han öppnar upp ”The Dark Portal” i The Blasted Lands och öppnar vårt Azeroth för Draenor för cirka 40 år sedan, alltså innan den första invasionen. Han bidrar med ritningar över mycket avancerad ingenjörskonst till den dåvarande Horde som nu döpts om till ”The Iron Horde”. Vårt jobb är som alla gånger tidigare att stoppa invasionen och besegra alla skurkar. All lore om Warlords of Draenor kan verka invecklad och stundtals förvirrande men med lite koncentration och pusslande faller bitarna på plats. Nog om historia och lore och mer om spelet i sig. Som jag tidigare nämnde är Warlords of Draenor, Blizzards största och mest påkostade expansion någonsin. Det innebär naturligtvis att vi kan förvänta oss stordåd.

2fe66298c254fefc6cdb7fe459c0dd6d

Tack vare tidigare beta-jobb i form av bug och raid-rapportering har jag ännu en gång lyckats komma in i den stängda betan för en World of Warcraft expansion. Blizzard har verkligen överträffat sig själva när det kommer till spelet i sin helhet. Draenor, det som vi känner till som Outlands har fått en rejäl make over. Man har pusslat in bekanta bitar och ansikten från vad vi minns av Outlands och placerat in i Draenor. Alltså, Outlands är vad Draenor en gång var, innan invasionen av Azeroth. Man har spenderat mer tid på landskapet än i tidigare expansioner och man kan verkligen se resultatet. Till exempel har natur och grönt smidigare rörelser än tidigare. Man har inte som förr använt sig av samma modeller när man utvecklat nya världar och kartor utan gjort allt på nytt. Alla raser bortsett från de tre senaste (Worgen, Goblin och Pandaren) har fått sig en ny motor och design, men vi väntar fortfarande på ett fåtal som fortfarande är i arbete.

388829

Blizzard har även börjat introducerat oss för ett flertal nya hjältar och även tidigare karaktärer som inte synts till mycket har fått sig en större roller. Exempel på dessa är: Vindictor Maraad, Khadgar och Drek’Thar. Bättre Raids och Dungeons än tidigare i och med att Blizzard har, som alltid, lovat oss bättre system och design för bossar och instanser. PvP kommer även få sig en uppiffning när det kommer till Arena och Battlegrounds.

Yrel

Detta inlägg var enbart för att ge er en inblick i vad som komma skall och följande inlägg kommer ha större och mer djupgående ämnen. En rolig idé vore att ge er läsare möjligheten att välja just ämnet inför nästa inlägg. Förhoppningsvis kommer det att komma ett nytt inlägg varje eller varannan vecka angående expansionen. Så kommentera gärna och berätta för oss vad ni vill veta. Ämnen som jag hade tänkt är: PvE (Raids och Dungeons), Klasser och Raser, Interface och spelmekaniker, PvP (Arena, Battlegrounds och World PvP), Garrisons (Player Housing), Quest och Lore. Ifall ni har fler förslag så tveka inte att kommentera.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är den typen av spelare som älskar MMO och nästan allt från just Blizzard. Jag har spelat diverse spel genom åren men inget slår ett bra MMO. Jag är väldigt fotbollsintresserad så därför står FIFA-serien mig väldigt nära också.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.