World of Warcraft: Legion slår nya rekord

Efter många år och ännu fler skräpmobs dödade så har nu har portarna öppnats för Legion – den senaste expansionen för Blizzards spelkoloss World of Warcraft. Under de första dagarna sedan release har de redan slagit spelarrekord och den aktiva användarbasen har inte varit så här stor sedan Cataclysm släpptes. Det är inte svårt att förstå varför då The Burning Legion är den stora fienden i Warcraftserien, något som etablerades långt innan MMO’t ens hade släppts, vilket gör det ganska underligt att de hittills mer eller mindre lyst med sin frånvaro under WoW’s långa livstid. Nu är det alltså här och med nya fiender så återvänder horder med spelare till Azeroth för att försvara sin digitala värld.

I anslutning med detta har Blizzard även släppt en app för att man ska kunna ha koll på och interagera med spelet även när man inte är vid datorn. WoW Legion companion app finns att ladda ner gratis till både Android och iOS samt tillåter dig att komma åt dina Order Hall missions. Den gör även att spelare har koll på tillgängligheten för World Quests, så nu kan du alltså förbereda dig för kampen mot demonerna oavsett vart du befinner dig.

Utöver detta så släppte Blizzard även en del hints om kommande Patch 7.1: Return to Karazhan, där spelare kan återvända till en gammal favoritraid som uppdaterats för ett nytt spelarklimat. Spelare kommer kunna utforska en Mythic dungeon med fyra kamrater där de möter gamla bekanta fiender från Karazhan’s förflutna, för att inte tala om en hel del nya överraskningar. Uppdateringen kommer också introducera en ny samling quests i den fallna staden Suramar samt en helt ny raid: The Trial of Valor, som skickar spelarna till Azeroths vikingar Vrykuls underjord Helheim.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.