WOW! Bungie har ingen NDA för Destiny!

Bungie har på sin hemsida svarat på frågor som fans har skickat in och en sådan fråga var ifall de kommer att tillåta betatestare att streama från PS4 och Xbox One. Bungie svarade med att de kommer tillåta mer än så. Svaret var typiskt utvecklarkryptiskt men vad Bungie menar är att det kommer vara tillåtet att dela med sig av betamaterial och öppet prata om spelet. De betatestare som verkar särskilt modiga kommer att ”amplifieras” av Bungie och några kommer att värvas för, vad jag förstår, ett event av något slag. De länkar till och med till deras kanal på Twitch och ber oss att hålla koll på den i framtiden.

Destiny är, trots allt, något som skall delas.
-Bungie

Destiny kommer 9 september i år till Playstation 3 och 4, Xbox 360 och Xbox One.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.