Xbox and Chill: Microsoft omfamnar memen

Det var länge sedan jag kände ett sådant villhöver!

Microsoft har nu hållit sin årliga E3-konferens tillsammans med nyförvärvet Bethesda –mer om det kan ni läsa under Varvats senaste nyheter. De är dock inte fullt lika intressanta (om du frågar undertecknad) som presentationens avslut: Xbox and Chill.

Kanske hängde du på internet när Microsoft presenterade formfaktorn på Xbox Series X. Om du gjorde det bar du säkert vittnesmål om hur den blev utskrattad och liknad vid bland annat en minikyl. Du vet, som PS3:an med en grill, dess ordinarie kontrolldesign med en bumerang eller Gamecuben med en leksakskloss (av vilka tre stycken faktiskt är nästan exakt lika stora som en Xbox Series X!).

Nu har Microsoft beslutat sig för att totalt äga denna jämförelse och göra allvar av den. Xbox and Chill är sloganen bakom en minikyl som verkar rymma cirka tio stycken 33 cl-burkar läsk. Den är trendigt svart på ytan och läskigt Xbox-grön på insidan – och har premiär nu till jul. Pris och tillgänglighet är inte utannonserats ännu, men vi uppdaterar så fort vi vet mer. Fram till dess kan ni kika på trailern ovan och känna villhöver-vibbarna skölja över er som en välkyld Mountain Dew.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.