Xbox One X har anlänt!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Xbox One X:s releasedag!

Det var under E3 i år som Microsoft avslöjade en ny, kraftfullare version av Xbox One. Konsolen fick namnet Xbox One X och efter en del väntan har Microsofts efterlängtade 4k-konsoll landat ute i butikshyllorna. Xbox One X ska vara upp till 40% snabbare än någon annan konsol på marknaden och har stöd för 4K-upplösning. I den svarta lilla lådan döljer sig en läsare för 4K Ultra HD för Blu-ray X-skivor samt HDR och ljud från Dolby Atmos.

Idag finns det över 50 spel anpassade till konsolen och fler kommer under veckan! Många spel som tidigare släppts till Xbox One får gratis uppdateringar för att de verkligen ska skina på den nya konsolen!

”Vi byggde Xbox One X för att ge spelutvecklare en kraftfulla plattformen som ger deras visioner liv” säger Phil Spencer från Microsoft, ”Vi är taggade på att erbjuda spelare världens mest kraftfulla konsol med tillgång till det största spelutbudet i Xbox historia”. 

Har du lyckats lägga vantarna på Microsofts nya konsol?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.