Zombieshooter får beta-version under pågående spelmässa

För dig som älskar att panga zombies finns en rolig nyhet att vänta. Under spelshowen Summer Game Fest passade utvecklaren Turtle Rock Studios på att visa upp mer av sin kommande skapelse Back 4 Blood. På söndagkvällen kommer spelet avtäckas under mässan i form av en PvP-demonstration. Men det stannar inte bara där.

Under augusti kommer byrån släppa en beta-version av spelet. De som förhandsbokat får den först av alla innan den släpps fri för resten av allmänheten. Nintendo Switch-ägare får tyvärr ingen beta som det ser ut i dagsläget. Se till att ladda upp ordentligt med adrenalin innan actionfesten anländer med dunder och brak i mitten av oktober.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.