Zombieshooter lockar med öppen beta nästa vecka

Turtle Rock Studios jobbar för fullt med att finputsa Back 4 Blood inför releasen i oktober. För att locka lite intresse har bolaget utlovat en öppen beta som startar från och med 5 augusti till måndagen veckan därpå. Betan innehåller bland annat två kartor i PvP-läget ”Swarm”, sex zombietyper att spela och två co-op kartor i multiplayerläget.

Back 4 Blood är en fortsättning på den succéartade föregångaren Left 4 Dead som såg dagens ljus i slutet av 2000-talet. Spelaren ska tillsammans med vänner besegra zombiehorder med allsköns skjutvapen. Spelet kommer släppas till PS5, PS4, PC, Xbox One och Xbox Series.

Spana in trailern för mer info vad sköldpaddsrockarna har att erbjuda inför lanseringen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.