Mafia: The Old Country – spelet som utforskar ursprunget till den organiserade kriminaliteten lanseras under 2025

Mafia-serien, som har fångat hjärtan och sinnen sedan sin debut 2002, expanderar nu med ett nytt tillskott – Mafia: The Old Country. Det kommande spelet, som lanseras under 2025, tar spelare tillbaka till en svart och brutal Siciliansk undre värld i början av 1900-talet. Utvecklarna påstår sig kunna lova fansen en gripande berättelse som utforskar ursprunget till organiserad brottslighet i en tid präglad av faror och överlevnad.

En Ny Berättelse i En Farlig Värld

I en officiell pressrelease den 20 augusti 2024 meddelade 2K och Hangar 13 att Mafia: The Old Country kommer att släppas på PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC via Steam. Spelet, som redan är tillgängligt för att förbokas på Steam, visar en teaser-trailer som ger en smakbit av den mörka och grymma värld spelarna kommer att befinna sig i. Med fokus på autentisk realism och djup berättande, fortsätter Mafia-serien att utforska tematik kring maffian och dess påverkan på samhället.

Nick Baynes, president för Hangar 13, uttryckte sin entusiasm: ”I Mafia: The Old Country återvänder vi till rötterna av vad fans älskar med serien. Vi skapar en djup och linjär berättelse med den klassiska mobbfilmen känslan, och besöker nya, fantastiska miljöer.”

Vad Vi Kan Förvänta Oss Framöver

Mafia: The Old Country kommer att dyka djupare in i maffians mörka värld och avslöja hemligheter och berättelser som format den organiserade brottsligheten genom seklet. Med en tight och fokuserad presentation är spelet designat för att tillfredsställa fans av intensiva spelupplevelser. Ytterligare detaljer kommer att offentliggöras i december 2024.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.