Redaktionen

Detta är det glada gäng som skriver för Varvat.se. Tillsammans med en del frilansare så är det vi som står för sidans innehåll och utseende.
Redaktionen
Jonas Hernstig
Chefredaktör

Jag heter Jonas och är initiativtagare till Varvat.se. Då jag är född och uppvuxen i det vackra Göteborg så älskar jag salta bad och krabbfiske. Med en mångårig bakgrund i tidningsbranschen ligger skrivandet mig varmt om hjärtat. Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval. När jag inte spelar så hittar ni med med min familj eller på golfbanan.

PSN/Steam/Xbox Live/Miiverse: JackFlash80

Redaktionen
Daniel Rydelius
Redaktör

Jag heter Daniel Vallejo. Under en tid gick jag som ”Nörden”, men från att ha varit ett skällsord bär jag det nu med stolthet. Ordet sammanfattar mig ganska bra då jag är sjukt intresserad av TV-spel, superhjältar, fantasy, rollspel och annat nördigt. Jag bor i Stockholm med min flickvän och min dotter som vi har på halvtid och när jag inte studerar, jobbar eller lagar mat brukar jag ha en handkontroll i handen. Någon gång i framtiden önskar jag att skriva (färdigt) och få en bok utgiven, men jag skulle dö en lycklig man bara genom att leva med min lilla familj och dela med mig av spelvärlden.

Redaktionen
Hampus Lybeck
Skribent

Jag tror det var 1988 jag plockade upp en NES-kontroll första gången, och sen dess har jag haft svårt att slita mig från spelen. Jag intresserar mig i synnerhet för gamla spel eftersom det är spännande att se vad som kunde åstadkommas med förhållandevis begränsade förutsättningar. De spel som käkat upp mest av min tid genom åren är nog Mega Man-serien, Discworld MUD och Dwarf Fortress. Till vardags är jag verksam som IT- och fritidspedagog.

Redaktionen
Robert Zackrisson
Skribent
Jag heter Robert och är en blivande lärare från Vänersborg som fullkomligt älskar allt som har med dataspel att göra. 1993 startade mitt förhållande till spel med ett SNES och ett lika underbart Super Mario World. Sedan dess har konsolerna rullat på genom årens lopp och spelen likaså. När jag inte spelar och pluggar läggs tiden på det lokala gymmet och mitt spirande bildintresse. Super Mario 64, Resident Evil 2 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är tidernas tre bästa spel någonsin.
Redaktionen
Hampus Juhlin
Skribent

Sidans andra Hampus är 60% Ölänning, 40% Mountain Dew och 100% nörd. När jag inte vränger ord spelar jag spel i de flesta genrer och detta gör jag gärna med vänner, vare sig det är MMO’s eller Fighting som står på menyn. Jag förälskade mig i mediet via en lånad dator i slutet av förra millenniet och intresset har bara växt sedan dess. Med en utbildning som speldesigner i bagaget och en långtida kärlek till skrivande är mitt mål att få skapa, skapa och skapa lite till. Utöver spel sysslar jag med allt kreativt jag kommer över, vare sig det är film, sång eller röstskådespeleri så jag har under åren samlat på mig lite lagom med kunskap om väldigt, väldigt mycket.

Redaktionen
Nakadai Sundström
Skribent

Jag uppfostrades av NES och SNES och har en förkärlek till Souls- och Metal Gear-serien. Värdesätter gameplay högst och kör gärna gamla shooters, men kan grotta ner sig i ett RPG då och då också. Skriver 8-bitsmusik och tycker om att analysera i princip allt.

Twitch: duckstreamer

Redaktionen
Daniel Onemark
Skribent

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen. Trots en start med NES är favoritkonsolerna Super Nintendo, Game Boy Advance och Gamecube. Spelar det mesta som inte är sportspel, men helst av allt retro i allmänhet och Nintendo i synnerhet.

Redaktionen
Louise Gustafsson
Skribent

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.