Om oss

Välkomna till Varvat.se!

Spel, spel, spel. De finns alltid till hands när man kräver en dos av underhållning, verklighetsflykt, avkoppling, engagemang – eller helt enkelt behöver glömma bort alla bekymmer och besvär. Spel är också en väldigt ung underhållningsform i förhållande till sin närmaste släkting, filmbranschen. Den må växa så det står härliga till, men har fortfarande en lång väg kvar att vandra innan all dess potential kommer att ha utforskas till fullo. Att vi får leva i och ta del av denna fas i mediets historia är inget mindre än fantastiskt, men ställer också krav på sättet vi pratar om och granskar spel på. Ett stort intresse är bara början.

Men det var just med ett brinnande intresse för spel som vi valde att starta Varvat.se, en svensk nyhetssida där vi  samlar nyheter, recensioner, krönikor och allt annat som rör sig i spelvärldens olika sammanhang. Vi som ligger bakom hemsidan har alla en brinnande passion för spel och vi skriver vad vi tycker. För vi tycker ganska mycket.

Vårt mål är att kunna erbjuda våra läsare de mest kvalitativa, läsvärda artiklarna inom svensk speljournalistik och att nå ut till så många spelälskare i Sverige som möjligt. Sidan är inte vinstdrivande. Vi är aktiva på Facebook där man kan hjälpa oss att nå ut till fler läsare genom att gå med i vår grupp! Allt som behövs är att klicka ”gilla”.

På Varvat tar varje skribent ansvar för sitt eget innehåll. Det gäller bilder, texter och filmer. Skribentens åsikter är dennes egna om inget annat anges.

Till sist vill vi önska alla en trevlig läsning!

Vill du kontakta oss? Du når oss på följande e-mail: info [at] varvat.se
(Byt ut ”[at]” mot ”@”)

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.