Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Yoshi’s Crafted World

Yoshi's Crafted World är det åttonde spelet med den folkkära dinosaurien i huvudrollen. Spelet är ett klassiskt plattformslir i 2.5 plan. Efter att busfröna Kamek och Bowser Jr. försökt stjäla värdefulla juveler från Yoshi's Island sprids dyrgriparna över världen. Din uppgift blir att återföra dem alla till ön.

Days Gone

I Days Gone kan du aldrig slappna av. Horder av zombie-liknande "Freakers" jagar vår hjälte Deacon St. John vart han än befinner sig. Men precis som vanligt i livet efter apokalypsen är inte de odöda det största hotet. Din verkliga fiende påstås finnas alleles nära.

Rage 2

Svenska Avalanche Studios tar över stafettpinnen från ID och ger oss ett helt nytt Rage. I Rage 2 tar du rollen som Walker, en av de sista kvarvarande Rangers. Efter att jorden träffats av en asteroid tvingas du ta dig an muterade monster. Under äventyrets gång lär vi få träffa både nya och gamla bekantskaper.

Nyligen släppta spel

One Piece: World Seeker

One Piece: World Seker är baserat på manga-serien One Piece och är det första spelet i serien som utspelar sig i en öppen värld. Hela Straw Hat-gänget dyker upp i spelet, likaså karaktärer från Germa 66.

Devil May Cry 5

Dante och Nero återvänder i sällskap med den nya karaktären V för att göra livet surt för fienden. Precis som tidigare skall du ta dig an horder av fiender och den här gången har du flera olika robotarmar, kallade Devil Breakers till ditt förfogande.

9 Grymt

Devil May Cry 5 Recension

Jag spelade ut det under två sessioner i barndomshemmet. Jag var gammal nog att dricka, men för arbetslös för att få en egen lägenhet, så jag tog en flaska Johnny Walker som sällskap för mitt stundande äventyr på denna orörda, nya konsol. Om jag dog fick jag ta en klunk whiskey. Det slutade med några glas vatten och ett par vändor runt huset för att nyktra till när jag väl mötte Nightmare. Jag dog mycket på den bossen, med andra ord. Nästa del i serien (för mig) var prologen som är Devil May Cry 3. Tvåan blev alldeles för sågat så jag struntade i det. Jag gick igenom en otroligt jobbig period ...

9 Grymt

Left Alive

Left Alive är en shooter utvecklad och utgiven av Square Enix som utspelar sig i deras omfattande Front Mission-universum.

Dead or Alive 6

Team Ninja fortsätter släppa sina fightingspel i Dead or Alive-serien. Den här gången har hela spelets byggts med en helt ny motor som skall ge nya, grafiska möjligheter. Spelets kurviga, kvinnliga fighters har tonats ner något, vi kan ändå räkna med väl tilltagna byster i spelet.

The Lego Movie 2 Videogame Recension (PS4)

När man smäller på ett Legospel i dag följer det med en bunt förutfattade meningar. Legospelen har genom årliga släpp kommit att definiera sig själva och har nästan blivit en förutsägbar genre. Ett fåtal utgåvor har överraskat genom att skaka om spelupplägget. Lego City Undercover är ett fenomenalt exempel på ett spel som förnyade serien. The Lego Movie 2 Videogame gör ett tappert försök, men vilar för starkt på konventioner som inte direkt uppskattas av gemene man. The Lego Movie 2 Videogame baseras på långfilmen Lego-filmen 2. Spelet är färgglatt och vackert konstruerat. På många sätt är det...

7 Gillar

Anthem Recension (PS4)

Jag har roligt med Anthem. Stundvis har jag mycket roligt. Personligen är det en fräsch upplevelse som får mig att känna mig häftig. Det är en maktfantasi och fartfylld actionupplevelse som tar mig till en främmande och farlig värld. Anthem är också ett spel som behöver poleras, men det är också ett spel som skänker suverän underhållning i stunden. När disken torkar och barnen sover, då kliver jag in i min robotdräkt och skjuter monster. Hej kära läsare. Jag ska vara tydlig från början: den här recensionen av Anthem är inte en avrättning. Sådana har du troligtvis redan läst och hört på andra s...

6.5 Skapligt

Far Cry New Dawn

Far Cry New Dawn är en spin-off på Ubisoft populära shooter och storyn utspelar sig flera år efter händelserna i Far Cry 5. Skådeplats är fortfarande Hope County, men ett kärnvapenkrig har förändrat landskapet radikalt. Muterade djur och galna människor utgör en del av det digra fiendegalleriet.

9 Grymt

Jump Force

I Jump Force möts flera kända manga-karaktärer och gör upp i ringen. Till dags dato har så många som 33 olika karaktärer offentliggjorts från hela 13 olika serier. Bland dessa kan nämnas One Piece, Dragon Ball och Naruto.

Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.