Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Darksiders III

I action-äventyret Darksiders III tar du rollen som Fury, syster till War och Death, en av apokalypsens fyra ryttare. Fury är en oberäknelig figur som använder både piskor, svärd och magi i fajterna.  Hon kan dessutom anta flera former av olika element, bland annat som en brinnande flamma.

Just Cause 4

Svenska Avalanche Studios ger oss sitt mest ambitiösa projekt hittills. I Just Cause 4 får vi åter igen anta rollen som Rico Rodriguez i hans öden och äventyr i det fiktiva landet Solis. För motståndet står den paramilitära gruppen Black Hand och deras ledare Gabriella.

Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo är tillbaks med ett nytt Super Smash Bros., den här gången till Switch. I vanlig ordning gäller det att spöa upp sin motståndare till den milda grad att denne inte kan hålla sig kvar på banan.

Ace Combat 7: Skies Unknown

Bandai Namco fortsätter sin inslagna bana med arkaddoftande flygplansaction. I början av 2019 släpps den sjunde installationen av serien Ace Combat. Denna gång blir spelet VR-kompatibelt genom Playstation VR.

Nyligen släppta spel

Battlefield V

Battlefield V flyttar spelaren från det första världskriget ett par decennium framåt i tiden till det andra stora kriget. Således är vi åter igen tillbaks till samma skådeplats som vi lärde känna i seriens första, stapplade steg. Battlefield V är som vanligt utvecklat av svenska DICE och fokus kommer även nu att ligga på spelets omfattande och älskade multiplayer-del.

Surviving Mars: Space Race recension

Surviving Mars är det spel som fick mig att våga testa managementspel. Dess unika tema väckte mina barndomsdrömmar till liv. Resor till yttre rymden, rymdstationer och kolonier på andra planeter. Det okända. Jag hade mycket kul med Surviving Mars när det släpptes i mars (lol) men blev ständigt hindrad i mina framsteg på grund av otydligheter och kontraproduktiva system. Kort därefter lämnade jag den Röda planeten för att sjöröva. Nu är jag tillbaka på Mars och den här gången är jag inte ensam. Surviving Mars: Space Race är en expansion och kräver grundspelet Surviving Mars. Space Race tillför ...

9 Grymt

Fallout 76

Fallout 76 är en prequel till tidigare Fallout-spel och historien utspelar sig 2012, tjugo år efter det kärnvapenkrig som ödelade jorden. För första gången i seriens historia erbjuder Fallout 76 en multiplayer-del där upp till tre spelare kan slå sig samman i äventyret genom The Wasteland.

Hitman 2

Den kalrakade lönnmördaren Agent 47 är tillbaks i ännu ett äventyr från den danska studion IO Interactive. Den här gången utlovas större och mer levande världar samt ännu fler sätt att ta sina offer av daga.

8 Bra

ARK: Extinction recension

ARK: Extinction avslutar science fictions-berättelsen och ger överlevare en sista utmaning. Episka möten med gigantiska monster och jätterobotar väntar engagerade spelare i denna storslagna avslutning. Förvänta er dock inga tekniska förbättringar.

7.5 Gillar

Call of Cthulhu Recension

Call of Cthulhu blandar rollspel och skräck i ett detektivspel baserat på Lovecrafts mytologi. Även om spänningen är tät många gånger, är motivationen att utforska alternativa scenarion låg.

7 Gillar

LEGO Harry Potter Collection recension (Switch)

Nu har de upphottade versionerna av LEGO Harry Potter-spelen nått Xbox One och Nintendo Switch i en samlingsutgåva med all DLC – perfekt för den nya generationen potterheads.

8 Bra

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 är uppföljaren till Rockstars episka västern-äventyr från 2010. Vi kommer bland annat att få stifta bekantskap med skurken Arthur Morgan och hans kamrater i Van der Linde-gänget när de försöker överleva i ett laglöst land.

10 Perfekt

My Hero One’s Justice Recension

My Hero Academia är en omåttligt populär manga- och animeserie fylld med superhjältar, skurkar och rafflande action. Animen har precis avslutat sin tredje säsong och den fjärde är under produktion, mangan passerade nyligen 200 kapitel och till och med en långfilm har släppts på bio i Japan och USA. Självklart ska en sådan populär serie även få ett tv-spel! Resultatet är fightingspelet My Hero One’s Justice. Att bli en superhjälte Tänk dig att du lever i en värld där drygt 80% av världsbefolkningen besitter någon form av superkraft. En person kanske kan kontrollera eld, en annan kanske ha...

8 Bra
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.