Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 utvecklas av The Witcher-skaparna, polska studion CD Project Red. Spelet baseras på rollspelsserien med samma namn. Du avgör själv hur du vill leva ditt liv i den mekaniserade, dystopiska framtid som målas upp i spelet. Allt från utseende till utrustning, sexuella preferenser och personlighet går att utveckla i valfri riktning.

Marvel’s Avengers

I Marvel's Avengers får du ta dig an rollen som flera olika superhjältar, alla med olika styrkor och svagheter. Under invigningen av avengers nya högkvarter attackeras San Francisco och Captain America försvinner. Detta blir startskottet för en ny världsordning utan superhjältar och början på ett helt nytt äventyr.

The Last of Us Part II

Vi vet ännu inte mycket om The Last of Us Part II, men vi kan vara säkra på att Naughty Dogs kommande storspel kommer att bli en omtalad historia. Ryktena säger att vi får följa Ellie och hennes kamp för överlevnad efter apokalypsen. Mycket talar för att det är en brutal historia vi kommer att få presenterad för oss när spelet släpps till Playstation 4 under 2020.

Nyligen släppta spel

Resident Evil 3

I denna remake av Resident Evil 3: Nemesis får vi följa Jill Valentine i hennes kamp för överlevnad efter zombie-apokalypsen. Spelet kommer att få mycket nyheter och uppdaterade spelsätt, inklusive ett online-läge.

Half-Life: Alyx

Hal-Life: Alyx är en efterlängtad uppföljare till Half-Life 2, om än i VR. Spelet skall supporta alla stora headsets på marknaden. Spelet utspelar sig innan händelserna i Half-Life 2 och du tar rollen som Alyx i kampen mot Combine, utomjordingarna som har tagit över jorden.

One Piece: Pirate Warriors 4

Det fjärde Pirate Warriors-spelet kommer troligen att påminna mycket om sina föregångare. Spelet introducerar ett helt nytt spelläge kallat "Titan mode" som fokuserar på ett mer strategiskt upplägg.

Doom Eternal

Åter igen måste Doom Slayer rädda jorden från demoner när Doom Eternal släpps i november. Spelet är en direkt uppföljare till rebooten av serien från 2016.

8 Bra

Nioh 2

Nioh 2 är uppföljaren till det hyllade Nioh från 2017- Mycket är nytt i den här utgåvan, däribland multiplayer co-op för upp till tre spelare samtidigt.

Papparecensioner: Tom Clancy’s The Division 2: Warlords of New York

För ett år sedan kom Tom Clancy’s The Division 2 och sprängde alla förväntningar. I kölvattnet av den episka floppen Anthem och osäkerheterna kring Destiny 2, svepte The Division 2 upp horder av loothungriga gamers. Jag var en av dem och spelade fullständigt sönder Division när det begav sig. Men drygt en månad efter lanseringen slutade jag bara spela. Under den längsta tid visste jag inte riktigt varför. Tills jag förstod att The Division 2, trots all sin bravur, led av systematiska problem som gjorde spelet tråkigt i längden. Nu är Warlords of New York här och blåser liv i spelet igen....

9 Grymt

One-Punch Man: A Hero Nobody Knows

I fightingspelet One-Punch Man: A Hero Nobody Knows ställs du öga mot öga med andra karaktärer One-Punch Man-universumet. Saitama har kommit på att han kan besegra alla fiender med ett enda slag. Problemet är bara att han jämt är sen till fajten. Det blir din uppgift att hålla motståndaren stången till dess att Saitama kommer för att avsluta jobbet. Ju bättre du slåss, desto snabbare anländer hjälten.

6 Skapligt

ScourgeBringer Preview

“Rogue lite” har blivit definitionen på spel med procedurella banor, instadöd och progression som sträcker sig över spelomgångarna. Bland de mer kända spelen i samma genre har vi The Binding of Isaac: Rebirth, Rogue Legacy och Dead Cells, för att nämna några. Marknaden har överösts av dylika spel, med väldigt olika resultat, och vi verkar ha hamnat i en andra våg av den moderna roguerenässansen. De tre nämnda är några av de bästa i genren och nu väntar ett till spel som kommer sålla sig till den gentila skaran härligheter i slutet av 2020. Här har ni ScourgeBringer. Som gameplayfan...

8 Bra

Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot är nästa spel som baseras på den japanska franchisen Dragon Ball. I spelet får vi lära känna den helt nya karaktären Bonyū.

7 Gillar
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.