Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Vampyr

Skaparna bakom Life is Strange, Dontnod Entertainment, är tillbaks med ett historiskt rollspel med odöda blodsugare i huvudrollen. I en tid då sen Spanska sjukan härjar i London får vi följa läkaren Jonathan Reid som nyligen blivit vampyr. Han slits mellan sin ed att hjälpa människor och sin nyvunna blodtörst. Du får under inga omständigheter döda oskyldiga under spelets gång.

Shadow of the Tomb Raider

Lara Croft är tillbaks i ännu ett spel. I dagsläget vet vi inte mycket om den kommande titeln, mer än att den fått namnet Shadow of the Tomb Raider. Mer information kommer i slutet av april.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty fortsätter att lanseras med nya installationer en gång per år. Den här gången är det åter igen Black Ops som står i fokus. Call of Duty: Black Ops 4 är utvecklat av Treyarch och planeras att släppas i oktober 2018.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 är uppföljaren till Rockstars episka västern-äventyr från 2010. Vi kommer bland annat att få stifta bekantskap med skurken Arthur Morgan och hans kamrater i Van der Linde-gänget när de försöker överleva i ett laglöst land.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.