Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Ace Combat 7: Skies Unknown

Bandai Namco fortsätter sin inslagna bana med arkaddoftande flygplansaction. I början av 2019 släpps den sjunde installationen av serien Ace Combat. Denna gång blir spelet VR-kompatibelt genom Playstation VR.

8 Bra

Kingdom Hearts III

Det är sant! Nu kommer äntligen Kingdom Hearts III, spelet som de facto blir den tolfte installationen i seren och slutet på Dark Seeker-sagan. Sora återvänder och får sällskap av alla våra Disney-favoriter. Spelet har varit under utveckling i mer än tio år.

Dead or Alive 6

Team Ninja fortsätter släppa sina fightingspel i Dead or Alive-serien. Den här gången har hela spelets byggts med en helt ny motor som skall ge nya, grafiska möjligheter. Spelets kurviga, kvinnliga fighters har tonats ner något, vi kan ändå räkna med väl tilltagna byster i spelet.

Far Cry New Dawn

Far Cry New Dawn är en spin-off på Ubisoft populära shooter och storyn utspelar sig flera år efter händelserna i Far Cry 5. Skådeplats är fortfarande Hope County, men ett kärnvapenkrig har förändrat landskapet radikalt. Muterade djur och galna människor utgör en del av det digra fiendegalleriet.

Jump Force

I Jump Force möts flera kända manga-karaktärer och gör upp i ringen. Till dags dato har så många som 33 olika karaktärer offentliggjorts från hela 13 olika serier. Bland dessa kan nämnas One Piece, Dragon Ball och Naruto.

Metro Exodus

Postapokalypsen fortsätter i Ryssland och din överlevnad hänger på hur pass bra du är på att hantera hemmagjorda vapen med delar du hittat under äventyrets gång. Hela storyn kommer att utspela sig under en nioårsperiod.,

Left Alive

Left Alive är en shooter utvecklad och utgiven av Square Enix som utspelar sig i deras omfattande Front Mission-universum.

Devil May Cry 5

Dante och Nero återvänder i sällskap med den nya karaktären V för att göra livet surt för fienden. Precis som tidigare skall du ta dig an horder av fiender och den här gången har du flera olika robotarmar, kallade Devil Breakers till ditt förfogande.

One Piece: World Seeker

One Piece: World Seker är baserat på manga-serien One Piece och är det första spelet i serien som utspelar sig i en öppen värld. Hela Straw Hat-gänget dyker upp i spelet, likaså karaktärer från Germa 66.

Ladda fler
  • 1
  • 2

Nyligen släppta spel

Tales of Vesperia: Definitive Edition Recension

För lite mer än 10 år sedan så träffade jag Yuri för första gången. Han var mystisk, en ensamvarg och hade en väldigt stark moralkompass. Med andra ord, den perfekta huvudkaraktären i ett Tales of-spel. Till skillnad från många andra titlar i serien så kretsar inte handlingen kring någon karaktär med minnesförlust, utan vi kastas istället in i en väldigt infekterad politisk situation som drar över den animerade världen Terca Lumireis likt en epidemi. Nu ska jag vara ärlig med både er och mig själv, och erkänna att jag älskade den första versionen som kom till Xbox 360. Dock vill jag inte säga ...

8 Bra

Out Run AGES Recension

Out Run går ut på att köra din Ferrari Testarossa Spider genom en spelkarta av europeiskt inspirerade landskap, och det så snabbt som möjligt. När racinggenren kommer på tal inom spel så är Out Run bland de mest inflytelserika man kan ta upp. Det imponerande arkadoriginalets DNA syns i väldigt många moderna bilspel, från Burnout till Need for Speed. Men kan Out Run stå på egna ben idag, eller är dess anor allt det har att bidra med i diskussionen? SEGA har varit väldigt duktiga på att göra sin spelkatalog tillgänglig för nya generationer spelare. Förutom det nyliga Mega Drive Classics så har u...

9 Grymt

Phantasy Star AGES Recension

7 Gillar

Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo är tillbaks med ett nytt Super Smash Bros., den här gången till Switch. I vanlig ordning gäller det att spöa upp sin motståndare till den milda grad att denne inte kan hålla sig kvar på banan.

10 Perfekt

Katamari Damacy REROLL recension

Året var 2004. Till PlayStation 2 kom det vrickade och på många sätt nyskapande spelet Katamari Damacy. (själva rulla-boll-mekaniken hade emellertid redan förekommit exempelvis i GameCube-spelet Billy Hatcher and the Giant Egg 2003, som inte var lika vrickat som KD men hade ledmotiv med både barnkör och blockflöjt). Succén var storartad, och minst åtta uppföljare till olika system har sett dagens ljus sen dess. 2018 är det dags för Katamari Damacy REROLL, som helt enkelt är samma gamla spel, utan extra krusiduller, men med uppdaterad grafik. Alltså, inte helt uppdaterad uppdaterad, utan mest s...

7 Gillar

Battle Princess Madelyn recension

Battle Princess Madelyn ser ut och spelar som ett utmanande arkadspel, men förvirrar och frustrerar när det försöker vara något mer än en hyllning till sin inspirationskälla.

7 Gillar

Just Cause 4

Svenska Avalanche Studios ger oss sitt mest ambitiösa projekt hittills. I Just Cause 4 får vi åter igen anta rollen som Rico Rodriguez i hans öden och äventyr i det fiktiva landet Solis. För motståndet står den paramilitära gruppen Black Hand och deras ledare Gabriella.

7.5 Gillar

PlayStation Classic recension

Det här hade kunnat vara den naturliga fortsättningen på minikonsolerna nostalgistinna kollektioner, men istället blir den en bitter påminnelse av branschens dåliga egenskaper.

6 Skapligt

ARK: Survival Evolved (Switch) recension

ARK: Survival Evolved är ett monstruöst krävande spel. Min två år gamla gamingdator mäktar knappt med spelet. Hur i självaste helvete ska då lilla, pytte Switch orka dra lasten? Underligt nog gör den det, men det sker på bekostnad av praktiskt taget all grafik. Vad är ARK? ARK: Survival Evolved är överlevnadsspelet där du samlar och bygger din väg från stenåldern till 80-tals science-fiction. Dinosaurier och mytologiska hittepåvarelser står i vägen för dig som du antingen dödar och slaktar, eller tämjer och förslavar. Allteftersom din kompetens och makt ökar utforskar du världens djupaste vrår...

4 Dåligt
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.