Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla är nästa stora actionäventyr från Ubisoft som den här gången tar oss till nordisk historia och vikingatiden!

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 utvecklas av The Witcher-skaparna, polska studion CD Projekt Red. Spelet baseras på rollspelsserien med samma namn. Du avgör själv hur du vill leva ditt liv i den mekaniserade, dystopiska framtid som målas upp i spelet. Allt från utseende till utrustning, sexuella preferenser och personlighet går att utveckla i valfri riktning.

Far Cry 6

Far Cry 6 tar oss till det tropiska paradiset Yara där diktatorn Antón Castillo styr med järnhand. Vår hjälte heter Dani Rojas och slåss för frihet åt sig själv och sitt älskade land.

Nyligen släppta spel

Marvel’s Avengers

I Marvel's Avengers får du ta dig an rollen som flera olika superhjältar, alla med olika styrkor och svagheter. Under invigningen av avengers nya högkvarter attackeras San Francisco och Captain America försvinner. Detta blir startskottet för en ny världsordning utan superhjältar och början på ett helt nytt äventyr.

7 Gillar

Microsoft Flight Simulator

Efter många års saknad är äntligen Microsoft Flight Simulator tillbaks. Den här gången får vi en verklighetstrogen värld baserad på verkliga kartor 2020 års utgåva sätter en helt ny standard för flygsimulatorer.

9 Grymt

Curse of the Moon 2 Recension

Curse of the Moon 2 är del två i retroserien för Bloodstained, med starka referenser till huvudspelet, Ritual of the Night. Vi slår åter följe med demonjägaren Zangetsu, men får sällskap av nya karaktärer den här gången. Har ni spelat Ritual of the Night känner ni säkert igen en av karaktärerna, Dominique Baldwin. Hon är gängets representant från kyrkan och har många helande förmågor, bland annat en väldigt användbar revive. Den andra karaktären är en gammal vän till Zangetsu, en krypskytt vid namn Robert. Hans attacker når över hela skärmen och han kan använda ett liknande skott som penetrera...

8 Bra
Trackmania

Trackmania Recension

Alla som någon gång har spelat ett spel har upplevt den där känslan av ”en gång till”. Ni vet när det blir sådär svårt att stänga av och helt plötsligt har klockan blivit mitt i natten. För ett antal år sedan vad det just Trackmania som var min drog, ett beroende som inte var helt lätt att bli av med. Jag drevs av att göra det där perfekta racet och svor högt för mig själv över att det alltid var någon där ute i världen som var lite bättre än jag. Någon som körde ett perfekt lopp och snuvade mig på den åtråvärda guldmedaljen. Med tiden tappade jag intresset för Trackmania och sedan dess har sp...

6 Skapligt

The Last of Us Part II

Vi vet ännu inte mycket om The Last of Us Part II, men vi kan vara säkra på att Naughty Dogs kommande storspel kommer att bli en omtalad historia. Ryktena säger att vi får följa Ellie och hennes kamp för överlevnad efter apokalypsen. Mycket talar för att det är en brutal historia vi kommer att få presenterad för oss när spelet släpps till Playstation 4 under 2020.

10 Perfekt

Resident Evil 3

I denna remake av Resident Evil 3: Nemesis får vi följa Jill Valentine i hennes kamp för överlevnad efter zombie-apokalypsen. Spelet kommer att få mycket nyheter och uppdaterade spelsätt, inklusive ett online-läge.

8 Bra

Half-Life: Alyx

Hal-Life: Alyx är en efterlängtad uppföljare till Half-Life 2, om än i VR. Spelet skall supporta alla stora headsets på marknaden. Spelet utspelar sig innan händelserna i Half-Life 2 och du tar rollen som Alyx i kampen mot Combine, utomjordingarna som har tagit över jorden.

One Piece: Pirate Warriors 4

Det fjärde Pirate Warriors-spelet kommer troligen att påminna mycket om sina föregångare. Spelet introducerar ett helt nytt spelläge kallat "Titan mode" som fokuserar på ett mer strategiskt upplägg.

8 Bra

Bleeding Edge Recension

De säger att första intrycket är viktigt. Det första jag upplever med Bleeding Edge är att spela spel via Microsoft Store är lika roligt och smidigt som att försöka cykla med fyrkantiga hjul, efter att ha brutit båda benen i en maskinolycka, samt kasta ned åtta fernet utan chasers så att katastrofcykeln blir ännu värre att ta sig fram på. Om det vore en recension av MS Store skulle vi behöva minuspoäng i skalan, för mängden salt jag ackumulerade skulle få döda havet att rodna. Det första intrycket jag fick av själva spelet var myyycket bättre. Karaktärsdesignen är otroligt snygg och i princip ...

6 Skapligt
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.