Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

1993 släpptes ett litet spel till Game Boy som gav den lilla gröna skärmen ett storslaget äventyr, The Legend of Zelda: Link’s AwakeningSpelet blev omgående en älskad klassiker. Nu kommer en efterlängtad remake till Switch och förhoppningsvis kommer en helt ny generation gamers bli lika förälskade i spelet som vi lite äldre blev en gång för länge sedan.

The Surge 2

The Surge 2 är ett actionäventyr med tydliga rollspelsinslag. Spelaren har stor frihet när det kommer till att spaka sin egen karaktär och det mesta har fått sig en rejäl översyn sedan föregångaren från 2017.

Code Vein

Code Vein är ett mörkt actionäventyr utvecklat och utgivet av Bandai Namco. Du lever som vampyr i en postapokalyptisk värld där du samlar förmågor genom att suga blod. Spelet har hämtat mycket inspiration av Dark Souls-serien.

FIFA 20

I år har EA Sports knutit till sig UEFA Champions League, vilket lär vara den största nyheten. Även spelläget VOLTA ger FIFA-serien en fräsch uppdatering. Det nya spelläget fokuserar på mindre matcher i gatu-stil, exempelvis tre mot tre eller regelrätt futsal.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Anthony "Nomad" Perryman skickas till ön Aurora för att undersöka oroväckande aktivitet från den militanta gruppen Skell Technology. I Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint fokuseras med på överlevnad än tidigare. Givetvis får vi även ett co-op-läge.

Call of Duty: Modern Warfare

Captain Price och grabbarna är tillbaks i denna reboot av Modern Warfare-serien. För första gången kommer Call of Duty att erbjuda crossplay-kompatibilitet. Activision säger också att allt kommande innehåll skall vara gratis för innehavare av spelet.

Luigi’s Mansion 3

Luigi och hans vänner tar in på ett hotell som visar sig vara mer hemsökt än de önskar. Det blir upp till vår grönklädde vän att se fasorna i vitögat och hjälpa hela gänget ut.

Pokémon Sword & Shield

Det är åter igen dags att fånga dem alla. I spelen Pokémon Sword och Shield tar du ännu en gång rollen som monstertränare och ditt mål är givetvis att bli bäst i hela Galar-regionen.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Vår hjälte, en Jedi Padawan vid namn Cal Kestis, är på flykt undan Imperiet. Darth Vader sänder ut Second Sister för att förgöra Cal och galaxens resterande Jedi-riddare.

Ladda fler
  • 1
  • 2

Nyligen släppta spel

Borderlands 3

Borderlands 3 är egentligen den fjärde fristående delen i serien från Gearbox Software. Spelet är en singleplayer-lir med möjlighet till co-op lokalt eller online. Skjut dig fram genom fiendeland och samla på dig föremål och vapen som gör din resa lättare.

10 Perfekt

Gears 5

Gears of War blir bara Gears när den sjätte delen i serien släpps i höst. Gears 5 är en regelrätt uppföljare till Gears of War 4 och vi tar oss an rollen som Kait Diaz. Räkna med att många gamla bekantskaper lär dyka upp i spelet som även bjuder på multiplayer både via split screen och online co-op.

River City Girls Recension

Den kaliforniska studion WayForward har ett väldigt spretigt förflutet när det kommer till kvaliteten i sina spel. En hel del av detta kan förklaras med pressade utvecklingsscheman till licensbaserade spel, så som Justice League: The Flash på Game Boy Advance eller Adventure Time-spelen på en uppsjö plattformar. Det är dock inte bara licensspelen som lider av ojämn kvalitet, utan även deras egna titlar varierar mellan fantastiska produktionsvärden och dödbakade, om än ofta intressanta experiment. Det är med denna god...

6 Skapligt

The Dark Pictures: Man of Medan

Man of Medan är den första delen i antologin  The Dark Pictures. Skräckmästarna Supermassive Games förvandlar gamla spökhistorier till skrämmande fiction i serien som kommer att få flera delar under ett par år framöver.

7 Gillar

Ancestors: The Humankind Odyssey

I Ancestors: The Humankind Odyssey vilar mänsklighetens öde i dina händer. Som medlem av en apstam på Afrikas djungler för länge sedan. Allt handlar om överlevnad och evolution. Under spelets gång skall du både undvika faror och lära dig nya förmågor som så småningom leder till en blomstrande, förhistorisk civilization.

Control

Finska Remedy ger oss ett nytt actionäventyr där paranormala fenomen står i centrum. I Control får vi följa Jesse Fadens äventyr på Federal Bureau of Control när hon försöker reda ut vad som egentligen hände hennes bror som försvann flera år tidigare.

9 Grymt

MXGP 2019 Recension

Det har gått ett par år sedan jag sist satte mig upp på en digital motocross och plöjde fram. Ni får därför ha lite överseende med att jag inte kan ge moderna jämförelser i denna recension. Det är dessutom min första tur med ett renodlat MXGP-spel. Att förhålla sig till enbart racing och inga tricks är därmed något nytt. Kommer det att räcka för att underhålla mig eller är spelet riktat mot de riktigt inbitna fansen?  Fysiken Hur körningen och tyngdkraften känns ä...

6 Skapligt

Oninaki Recension

Oninaki berättar en historia om död och återfödelse i en spännande värld som dyrkar denna cykel. Det mästerliga världsbygget störst dock ständigt av ett opolerat actionsystem.

6 Skapligt
RAD title

RAD Recension

Jag är otroligt delad till den 80-talsvåg som fortfarande sveper över oss. Det är uppenbarligen något med neonglittrande skyltar och en pessimistisk syn på världens framtid som får människor att jubla och spöka ut sig i diverse dräkter som med största sannolikhet även skulle passa utmärkt som discokulor. RAD, av Double Fine, är ännu ett av de spel som försöker fånga essensen av hur illa det kanske hade gått om alla bomber vi någonsin tänkt på skulle sprängas samtidigt...

4 Dåligt
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.