Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

One-Punch Man: A Hero Nobody Knows

I fightingspelet One-Punch Man: A Hero Nobody Knows ställs du öga mot öga med andra karaktärer One-Punch Man-universumet. Saitama har kommit på att han kan besegra alla fiender med ett enda slag. Problemet är bara att han jämt är sen till fajten. Det blir din uppgift att hålla motståndaren stången till dess att Saitama kommer för att avsluta jobbet. Ju bättre du slåss, desto snabbare anländer hjälten.

Nioh 2

Nioh 2 är uppföljaren till det hyllade Nioh från 2017- Mycket är nytt i den här utgåvan, däribland multiplayer co-op för upp till tre spelare samtidigt.

Doom Eternal

Åter igen måste Doom Slayer rädda jorden från demoner när Doom Eternal släpps i november. Spelet är en direkt uppföljare till rebooten av serien från 2016.

One Piece: Pirate Warriors 4

Det fjärde Pirate Warriors-spelet kommer troligen att påminna mycket om sina föregångare. Spelet introducerar ett helt nytt spelläge kallat "Titan mode" som fokuserar på ett mer strategiskt upplägg.

Half-Life: Alyx

Hal-Life: Alyx är en efterlängtad uppföljare till Half-Life 2, om än i VR. Spelet skall supporta alla stora headsets på marknaden. Spelet utspelar sig innan händelserna i Half-Life 2 och du tar rollen som Alyx i kampen mot Combine, utomjordingarna som har tagit över jorden.

Resident Evil 3

I denna remake av Resident Evil 3: Nemesis får vi följa Jill Valentine i hennes kamp för överlevnad efter zombie-apokalypsen. Spelet kommer att få mycket nyheter och uppdaterade spelsätt, inklusive ett online-läge.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 utvecklas av The Witcher-skaparna, polska studion CD Project Red. Spelet baseras på rollspelsserien med samma namn. Du avgör själv hur du vill leva ditt liv i den mekaniserade, dystopiska framtid som målas upp i spelet. Allt från utseende till utrustning, sexuella preferenser och personlighet går att utveckla i valfri riktning.

Marvel’s Avengers

I Marvel's Avengers får du ta dig an rollen som flera olika superhjältar, alla med olika styrkor och svagheter. Under invigningen av avengers nya högkvarter attackeras San Francisco och Captain America försvinner. Detta blir startskottet för en ny världsordning utan superhjältar och början på ett helt nytt äventyr.

The Last of Us Part II

Vi vet ännu inte mycket om The Last of Us Part II, men vi kan vara säkra på att Naughty Dogs kommande storspel kommer att bli en omtalad historia. Ryktena säger att vi får följa Ellie och hennes kamp för överlevnad efter apokalypsen. Mycket talar för att det är en brutal historia vi kommer att få presenterad för oss när spelet släpps till Playstation 4 under 2020.

Nyligen släppta spel

Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot är nästa spel som baseras på den japanska franchisen Dragon Ball. I spelet får vi lära känna den helt nya karaktären Bonyū.

WarpThrough Recension

Jag har en förkärlek till retrospel. Idag kan vi kanske räkna in Playstation och Nintendo 64 till den kategorin, men jag tänker främst på de spel som påminner oss mer om NES och SNES, Master System och Megadrive. Idag är de flesta spel väldigt avancerade, och det ger såklart ett mer mångfacetterat sätt att spela dem på, men de är ofta designade för rutinerade spelare. Vi vet hur kontrollerna beter sig, vi vet på förhand hur ca 16 knappar ska användas redan innan vi startar spelet. Hoppar vi till PC-...

6 Skapligt

Shenmue III

Det senaste spelet i Shenmue-sagan släpptes för 18 år sedan. När Shenmue III presenterades på E3 2015 lanserades också en crowdfunding-kampanj som snabbt blev en av de mest inkomstbringande i historien. I november får vi alltså se resultatet i och med den efterlängtade releasen av spelet.

Pokémon Sword & Shield

Det är åter igen dags att fånga dem alla. I spelen Pokémon Sword och Shield tar du ännu en gång rollen som monstertränare och ditt mål är givetvis att bli bäst i hela Galar-regionen.

8 Bra

Star Wars Jedi: Fallen Order

Vår hjälte, en Jedi Padawan vid namn Cal Kestis, är på flykt undan Imperiet. Darth Vader sänder ut Second Sister för att förgöra Cal och galaxens resterande Jedi-riddare.

7 Gillar

Bee Simulator Recension

En sak vill jag göra klart redan från början. Jag är en av de jobbiga jävlarna som gör skillnad mellan simulator och spel. En simulator skall simulera verkligheten och var så likt sin förlaga som det bara går. Ett spel är till för att roa och fly verkligheten. Bee Simulator är definitivt ett spel, om än ett helt okey sådant. Det är faktiskt riktigt rofyllt och uppslukande att flyga runt i Central Park och samla honung eller sticka människor på pin kiv. Men jag känner mig aldrig som ett riktigt bi. Sn...

5.5 Okej

Mario & Sonic at The Olympic Games Tokyo 2020 Recension

Mario & Sonic at the Olympic Games har varit igång för såväl sommar- och vinter-OS i över tio år nu. Som uttalat Nintendo-fan är det därför ganska underligt att Tokyo 2020 är min första bekantskap med spelserien. Men vem kan efter att ha sett de ljuvliga retrogrenarna i action säga nej till att åtminstone testa? Inte undertecknad, i varje fall! Ett … storyläge? Mario & Sonic at The Olympic Games Tokyo 2020 har en lättsam berättelse knyter ihop alla grenar. Dr. Eggman har konstruerat en spelkonsol...

7 Gillar

Blacksad: Under the Skin Recension

En oslipad diamant i serievärlden Under mina högskolestudier var jag en frekvent gäst på det lokala biblioteket. I synnerhet seriealbumen kom att fånga mitt intresse. En dag – av en slump – fick jag syn på ett album med ett stort kattdjur på omslaget. Boken hade namnet Blacksad och var tecknad av en spansk duo som tidigare hade gjort sig kända inom animationsbranschen. Utöver de vackert tecknade rutorna var handlingen speciellt iögonfallande. Berättelsen kretsar kring privatdetektiven John Blacksad som utreder mordfall unde...

5 Okej

Luigi’s Mansion 3

Luigi och hans vänner tar in på ett hotell som visar sig vara mer hemsökt än de önskar. Det blir upp till vår grönklädde vän att se fasorna i vitögat och hjälpa hela gänget ut.

7 Gillar
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.