Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

The Crew 2

The Crew 2 är uppföljaren till The Crew som släpptes 2014. Precis som föregångaren bjuder tvåan in till racing i stora, öppna världar som skall föreställa en nedskalad version av USA. Från kust till kust. Spelaren kan ratta bilar, motorcyklar, båtar och till och med flygplan.

Spider-Man

Insomniac Games version av Spider-Man berättar en story som inte är knuten till serierna. Vi kommer att få se både  Peter Parkers och Spindelmannens syn på superhjältelivet i rollen som en äldre och något mognare Spindelman.

Shadow of the Tomb Raider

Lara Croft är tillbaks i ännu ett spel. I dagsläget vet vi inte mycket om den kommande titeln, mer än att den fått namnet Shadow of the Tomb Raider. Mer information kommer i slutet av april.

Code Vein

Code Vein är ett mörkt actionäventyr utvecklat och utgivet av Bandai Namco. Du lever som vampyr i en postapokalyptisk värld där du samlar förmågor genom att suga blod. Spelet har hämtat mycket inspiration av Dark Souls-serien.

FIFA 19

FIFA 19 fortsätter på seriens inslagna väg. Årets stora nyhet är licensen för UEFA Champions League och äntligen får vi möjlighet att sätta vårt lag på prov i världens största klubblagsturnering.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 är det elfte spelet i Forza-serien och det fjärde i Horizon-spinoffen. Du kan köra över 450 olika bilar i en virtuell version av Storbritannien. Det kommer även finnas möjlighet att skapa helt engna banor.

Assassin’s Creed Odyssey

Ubisoft sa själva att det skulle komma minst 10 spel i Assassin's Creed-serien. I och med releasen av Assassin's Creed Odyssey är vi inne på det tolfte och fler lär det säkert bli. den här gången förflyttar vi oss till antikens Grekland där vi filosoferar i solen och mördar intet ont anande romare.

Super Mario Party

Partyspelens urmoder Super Mario party landar nu för första gången på Switch. Toad guidar oss åter igen genom spelet som kan spelas av upp till fyra spelare samtidigt. Du kommer att styra din karaktär genom minispelen med hjälp av din Joy-Con.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty fortsätter att lanseras med nya installationer en gång per år. Den här gången är det åter igen Black Ops som står i fokus. Call of Duty: Black Ops 4 är utvecklat av Treyarch och planeras att släppas i oktober 2018.

Ladda fler

Nyligen släppta spel

Mario Tennis Aces

Mario, Peach, Bowser och kompani tar en paus från plattformandet för att göra upp på tennisplan istället. Exklusivt till Nintendo Switch har Mario Tennis Aces en story mode samt möjligheten att utföra mäktiga zone shots med rörelsekontrollen.

Sushi Striker: The Way of Sushido Recension

Sushi Striker: The Way of Sushido är ett fantasifullt och humoristiskt pusseläventyr baserat på den omtyckta maträtten som lämpar sig ypperligt på Nintendo Switch. Spela en bana åt gången när du har tid, eller sitt i flera timmar och kasta sushitallrikar - hur du än väljer att göra kommer du ha kul.

9 Grymt

Vampyr

Skaparna bakom Life is Strange, Dontnod Entertainment, är tillbaks med ett historiskt rollspel med odöda blodsugare i huvudrollen. I en tid då sen Spanska sjukan härjar i London får vi följa läkaren Jonathan Reid som nyligen blivit vampyr. Han slits mellan sin ed att hjälpa människor och sin nyvunna blodtörst. Du får under inga omständigheter döda oskyldiga under spelets gång.

7 Gillar

Onrush

Onrush är ett arkadliknande racingspel utvecklat av Codemasters. Du kan köra bilar, motorcyklar och terrängfordon på galna, kuperade banor. På vägen kan spelaren samla på sig boost-bonusar genom att utföra stunts eller ramma sina motståndare.

6.5 Skapligt

Oh Sir! Hollywood Roast Recension

Vile Monarch är tillbaka med Oh Sir!, men denna gång i ett mer celebert scenario. Vi spelade föregångaren och hade riktigt skoj med den och precis som sin föregångare blir Hollywood Roast lite enformigt och trist på egen hand. Men det här är ett sällskapsspel. Det går att spela själv, men det glänser som starkast med en kompis.  Spelet följer precis samma formula som sist, men istället för arketypisk, brittisk artighet med torr humor har vi istället fått en lite grövre jargong med popkulturtema. Härliga mutationer av kända personer Innan du startar ditt oförskämda korståg av förolämpningar mås...

7 Gillar

Moonlighter Recension

Det är dags att kika närmare på Moonlighter - ett 16-bits Action-RPG som praktiskt taget är ett homage till stortitlar som A Link to the Past och Chrono Trigger (fast utan tidsresor, vad jag har märkt) samt på sätt och vis Harvest Moon.

7.5 Gillar

Street Fighter 30th Anniversary Collection Recension

30-årsjubileum – tolv titlar – ett paket Mitt första och enda minne av Street Fighter härstammar från en skolkompis som lånade ut sitt Street Fighter 2 i omgångar till familjehemmets SNES. Spelet var ljuvligt vackert och karaktärerna grymt bra balanserade i både styrka och svaghet. Ryu blev min absoluta favorit som sparkade stjärt var jag än befann mig på skärmen. Bortsett från den delen har jag pinsamt nog varit helt off från seriens fortsatta utveckling från mitten av 90-talet och framåt. Men nu är det dags att ta igen förlorad tid i samband med Capcoms release av samlingsvolymen...

8 Bra

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human är det femte spelet från den franska studion Quantic Dream. Spelet är en interaktivt action-äventyr som utspelar sig i en nära framtid där robotar är en del av det vardagliga livet. Dina val sätter stor prägel på storyn och under historiens gång kommer du att kontrollera flertalet karaktärer. Du avgör dess öden. Det finns möjlighet att spola tillbaks till tidigare händelser för att ånga eventuellt dåliga val.

8 Bra

Dark Souls: Remastered Recension (PS4)

Dark Souls: Remastered är grundspelet och DLC:n i en förpackning, komplett med bättre upplösning och bildrutor per sekund. Mästerverket är sig likt men för den souls-hungriga veteranen finns inte mycket annat än nostalgi att återvända till.

9 Grymt
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.