Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Metal Gear Survive

Metal Gear Survive är det första spelet i serien som utvecklas efter att Hideo Kojima lämnade Konami i slutet av 2016. Spelet utspelar sig mellan händelserna i Metal Gear Solid V: Ground Zeroes och Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Sea of Thieves

Ahoy landkrabbor! Sea of Thieves är det senaste från brittiska spelstudion Rare. Gräv upp skatter, fäktas med benrangel och bli en sjörövarlegend tillsammans med dina vänner.

A Way Out

A Way Out är ett action-äventyrsspel producerat av den svenska studion Hazelight med Josef Fares i förarsätet. I A Way Out blir ditt jobb att guida fångarna Leo and Vincent i deras jakt på friheten. Då måste hålla dig undan från lagens långa arm och klara livet utanför murarna.

far Cry 5

Far Cry 5

I och med Far Cry 5 tar serien klivet över till Amerikansk mark. Historien utspelar sig i det fiktiva Hope County i Montana där en extrem, religiös sekt håller invånarna i ett järngrepp. För första gången kommer vi att kunna spela som olika karaktärer under spelets gång. Som vanligt kan vi räkna med att Montanas djurliv kommer att bli en minst lika dödlig fiende som dess religiösa galningar.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom är ett rollspel utvecklat av den japanska studion Level-5. Spelet är uppföljare till det hyllade Ni no Kuni: Wrath of the White Witch. Du tar rollen som Evan Pettiwhisker Tildrum, en yngling som ger sig ut i världen för att återta sitt förlorade kungarike.

We Happy Few

We Happy Few är det andra spelet från indie-studion Compulsion Games. Spelet utspelar sig i England på 60-talet i den fiktiva, dystopiska staden Wellington Wells. I en alternativ tidslinje har England blivit ett land av galenskap och lyckopiller efter det andra världskriget.

God of War

I och med releasen av God of War, det åttonde spelet i serien, tar historien en ny vändning. Vi lämnar den grekiska mytologin bakom oss och beger oss till den kalla Norden där Kratos får sällskap av Tor, Oden och andra väsen från asatron. Dessutom är Kratos son Atreus med på resan.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 är uppföljaren till Rockstars episka västern-äventyr från 2010. Vi kommer bland annat att få stifta bekantskap med skurken Arthur Morgan och hans kamrater i Van der Linde-gänget när de försöker överleva i ett laglöst land.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.