Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Doom Eternal

Åter igen måste Doom Slayer rädda jorden från demoner när Doom Eternal släpps i november. Spelet är en direkt uppföljare till rebooten av serien från 2016.

Nyligen släppta spel

Shenmue III

Det senaste spelet i Shenmue-sagan släpptes för 18 år sedan. När Shenmue III presenterades på E3 2015 lanserades också en crowdfunding-kampanj som snabbt blev en av de mest inkomstbringande i historien. I november får vi alltså se resultatet i och med den efterlängtade releasen av spelet.

Pokémon Sword & Shield

Det är åter igen dags att fånga dem alla. I spelen Pokémon Sword och Shield tar du ännu en gång rollen som monstertränare och ditt mål är givetvis att bli bäst i hela Galar-regionen.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Vår hjälte, en Jedi Padawan vid namn Cal Kestis, är på flykt undan Imperiet. Darth Vader sänder ut Second Sister för att förgöra Cal och galaxens resterande Jedi-riddare.

Luigi’s Mansion 3

Luigi och hans vänner tar in på ett hotell som visar sig vara mer hemsökt än de önskar. Det blir upp till vår grönklädde vän att se fasorna i vitögat och hjälpa hela gänget ut.

7 Gillar

Call of Duty: Modern Warfare

Captain Price och grabbarna är tillbaks i denna reboot av Modern Warfare-serien. För första gången kommer Call of Duty att erbjuda crossplay-kompatibilitet. Activision säger också att allt kommande innehåll skall vara gratis för innehavare av spelet.

8 Bra

Into the Dead 2 recension

Världen som vi känner den har gått under i veckans upplaga av zombieapokalypsen. Vår huvudperson James är på väg tillbaka till sin familj med en lastbil full med förnödenheter att sitta ut undergången med, när hans syster Helen plötsligt tar ton i walkie-talkien. Efter ett kort, oroligt utbyte råkar James köra på en zombie och tappar kontrollen över fordonet. Väl ute ur det brinnande vraket är det bara en sak som gäller: Spring! På räls till fots I Into the Dead 2 spelar du huvudsakl...

5 Okej

The Outer Worlds Recension (PS4)

I kölvattnet från Fallout 76 och Anthem anländer Obsidian Entertainment som en rollspelens profet och i dess hand håller de i The Outer Worlds. “Tack, tack så mycket,” var det enda jag kunde säga i flera veckor. “Tack för att Ni ger oss detta mästerverk.” I dag har den initiala förälskelsen lagt sig och jag ser inte längre en gudomlig gåva, utan bara ett skitbra spel som kommer försvinna i glömska. Mot stjärnorna och vidare The Outer Worlds utspelar sig i Halcyon, ett solsystem långt bo...

7 Gillar

Ring Fit Adventure Recension

Svetten rinner längs pannan och jag börjar känna mig medtagen. Rings ständigt entusiastiska stämma påminner mig: ”Tio till!”. Jag gör som han säger, attackerna flyger över skärmen och träffar fienden. Men nu är det fiendens tur att attackera och dags för mig att spänna magmusklerna för att försvara mig. Ring Fit Adventure är lika oväntat att hitta i releasekalendern som det är roligt att spela. Nintendo utannonserade spelet för drygt en månad sedan till en mängd blandade ...

8 Bra

Indivisible Recension

Med den respekt jag har för författarskapet i Indivisible så strävar jag här efter en så spoilerbefriad läsarupplevelse som möjligt. Testad version: PC. Finns även på PlayStation 4, Xbox One och (lite senare) Nintendo Switch. De flesta utgåvor har lite bonusar ni kan läsa om här. Indivisibles värld är en av magi och trolldom, onda imperier och illvilliga krafter som väntar på att väckas av korrumperade nidingar. Vår berättelse tar fart i den lilla byn Ashwat med den 16-åriga Ajna och...

7 Gillar
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.