Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Code Vein

Code Vein är ett mörkt actionäventyr utvecklat och utgivet av Bandai Namco. Du lever som vampyr i en postapokalyptisk värld där du samlar förmågor genom att suga blod. Spelet har hämtat mycket inspiration av Dark Souls-serien.

FIFA 19

FIFA 19 fortsätter på seriens inslagna väg. Årets stora nyhet är licensen för UEFA Champions League och äntligen får vi möjlighet att sätta vårt lag på prov i världens största klubblagsturnering.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 är det elfte spelet i Forza-serien och det fjärde i Horizon-spinoffen. Du kan köra över 450 olika bilar i en virtuell version av Storbritannien. Det kommer även finnas möjlighet att skapa helt engna banor.

Assassin’s Creed Odyssey

Ubisoft sa själva att det skulle komma minst 10 spel i Assassin's Creed-serien. I och med releasen av Assassin's Creed Odyssey är vi inne på det tolfte och fler lär det säkert bli. den här gången förflyttar vi oss till antikens Grekland där vi filosoferar i solen och mördar intet ont anande romare.

Super Mario Party

Partyspelens urmoder Super Mario party landar nu för första gången på Switch. Toad guidar oss åter igen genom spelet som kan spelas av upp till fyra spelare samtidigt. Du kommer att styra din karaktär genom minispelen med hjälp av din Joy-Con.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty fortsätter att lanseras med nya installationer en gång per år. Den här gången är det åter igen Black Ops som står i fokus. Call of Duty: Black Ops 4 är utvecklat av Treyarch och planeras att släppas i oktober 2018.

Battlefield V

Battlefield V flyttar spelaren från det första världskriget ett par decennium framåt i tiden till det andra stora kriget. Således är vi åter igen tillbaks till samma skådeplats som vi lärde känna i seriens första, stapplade steg. Battlefield V är som vanligt utvecklat av svenska DICE och fokus kommer även nu att ligga på spelets omfattande och älskade multiplayer-del.

SoulCalibur VI

Soulcalibur VI följer ett välbekant mönster med tvåhandsvapen och 3D-miljö. Geralt från The Witcher-serien gör debut som fajter i serien.

Lego DC Super-Villains

Lego DC Super-Villains är det första Lego-spelet med superskurkar i huvudrollen. Axla Jokerns lika peruk eller spänn på dig Banes mask. I Justice Leagues frånvaro faller det på nybildade Justice Syndicate att rädda jorden. Men är deras intentioner verkligen goda?

Ladda fler
  • 1
  • 2

Nyligen släppta spel

NHL 19

EA Sports fortsätter spotta ur sig hockeyspel och näst på tur står NHL 19. Vi lär få nya laguppställningar samt förhoppningsvis ännu fler smaka funktioner.

Shadow of the Tomb Raider

Lara Croft är tillbaks i ännu ett spel. I dagsläget vet vi inte mycket om den kommande titeln, mer än att den fått namnet Shadow of the Tomb Raider. Mer information kommer i slutet av april.

Spider-Man

Insomniac Games version av Spider-Man berättar en story som inte är knuten till serierna. Vi kommer att få se både  Peter Parkers och Spindelmannens syn på superhjältelivet i rollen som en äldre och något mognare Spindelman.

9.5 Grymt

Divinity: Original Sin II Definitive Edition Recension

Divinity: Original Sin II uppnår sin potential med Definitive Edition. Hade du originalet på Steam eller GOG kan du uppgradera gratis, medan konsolspelare får den bästa utgåvan direkt.

9.5 Grymt

Two Point Hospital Recension

Two Point Hospital är ett charmigt och välarbetat spel som är lätt att börja med och svårt att bemästra. Avancerad mekanik stimulerar dig och hjälpsamma funktioner underlättar planeringen. Med enbart ett par svaga punkter står sig Two Point Hospital som ett av de bättre simulationerna i år.

9 Grymt

Strange Brigade Recension

Att hantera en brittiska spelstudion Rebellion som spelskribent är ungefär som att navelskåda Donald Trumps senaste utspel. När presidenten hotar med kärnvapenkrig kan gubben dagen efter ro hem ett toppmöte för ett eventuellt fredsfördrag. Precis den känslan upplever jag med Rebellion. Ena stunden släpper de produktioner av hyfsad kvalitet (läs: Sniper Elite 4) för att i nästa landa i rena rama skräpet (läs: Rouge Trooper). Det är en utmaning att veta vad som försiggår i britternas huvud. Ska jag vara beredd att ge tummen upp eller ner – eller något mittemellan? Den här gången har Rebellion sl...

4 Dåligt

The Crew 2

The Crew 2 är uppföljaren till The Crew som släpptes 2014. Precis som föregångaren bjuder tvåan in till racing i stora, öppna världar som skall föreställa en nedskalad version av USA. Från kust till kust. Spelaren kan ratta bilar, motorcyklar, båtar och till och med flygplan.

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion Recension

Äventyrsdags! Ta med dig en vän så ger vi oss av till fjärran länder med hunden Jake och människan Finn. Det roliga tar aldrig slut, det är äventyrsdags!

8 Bra

Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard recension

Det finns spel som är bra och så finns det spel som inte är bra. Men så finns det också spel som rent ut sagt är skit. Vilken kategori tror ni Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard tillhör? Med två, snart tre, underhållande animerade filmer i varumärket är det lätt att tro att det anknytande spelet håller samma kvalitet som filmerna. Jag är här för att krossa den föreställningen och skina sanning i dunklet. Hotell Transylvanien är inte direkt en film som nöts hemma hos oss. Inte på samma maniska vis som Frost och Vaiana i alla fall. Men det är en av de filmer som vi i familjen ändå kan se o...

4 Dåligt
Ladda fler
  • 1
  • 2
  • 9

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.