Kommande spel

Här hittar du de spel som kommer inom den närmsta framtiden.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 utvecklas av The Witcher-skaparna, polska studion CD Projekt Red. Spelet baseras på rollspelsserien med samma namn. Du avgör själv hur du vill leva ditt liv i den mekaniserade, dystopiska framtid som målas upp i spelet. Allt från utseende till utrustning, sexuella preferenser och personlighet går att utveckla i valfri riktning.

Nyligen släppta spel

The Last of Us Part II

Vi vet ännu inte mycket om The Last of Us Part II, men vi kan vara säkra på att Naughty Dogs kommande storspel kommer att bli en omtalad historia. Ryktena säger att vi får följa Ellie och hennes kamp för överlevnad efter apokalypsen. Mycket talar för att det är en brutal historia vi kommer att få presenterad för oss när spelet släpps till Playstation 4 under 2020.

10 Perfekt

Marvel’s Avengers

I Marvel's Avengers får du ta dig an rollen som flera olika superhjältar, alla med olika styrkor och svagheter. Under invigningen av avengers nya högkvarter attackeras San Francisco och Captain America försvinner. Detta blir startskottet för en ny världsordning utan superhjältar och början på ett helt nytt äventyr.

Resident Evil 3

I denna remake av Resident Evil 3: Nemesis får vi följa Jill Valentine i hennes kamp för överlevnad efter zombie-apokalypsen. Spelet kommer att få mycket nyheter och uppdaterade spelsätt, inklusive ett online-läge.

Half-Life: Alyx

Hal-Life: Alyx är en efterlängtad uppföljare till Half-Life 2, om än i VR. Spelet skall supporta alla stora headsets på marknaden. Spelet utspelar sig innan händelserna i Half-Life 2 och du tar rollen som Alyx i kampen mot Combine, utomjordingarna som har tagit över jorden.

One Piece: Pirate Warriors 4

Det fjärde Pirate Warriors-spelet kommer troligen att påminna mycket om sina föregångare. Spelet introducerar ett helt nytt spelläge kallat "Titan mode" som fokuserar på ett mer strategiskt upplägg.

8 Bra

Bleeding Edge Recension

De säger att första intrycket är viktigt. Det första jag upplever med Bleeding Edge är att spela spel via Microsoft Store är lika roligt och smidigt som att försöka cykla med fyrkantiga hjul, efter att ha brutit båda benen i en maskinolycka, samt kasta ned åtta fernet utan chasers så att katastrofcykeln blir ännu värre att ta sig fram på. Om det vore en recension av MS Store skulle vi behöva minuspoäng i skalan, för mängden salt jag ackumulerade skulle få döda havet att rodna. Det första intrycket jag fick av själva spelet var myyycket bättre. Karaktärsdesignen är otroligt snygg och i princip ...

6 Skapligt

Doom Eternal

Åter igen måste Doom Slayer rädda jorden från demoner när Doom Eternal släpps i november. Spelet är en direkt uppföljare till rebooten av serien från 2016.

8 Bra

Nioh 2

Nioh 2 är uppföljaren till det hyllade Nioh från 2017- Mycket är nytt i den här utgåvan, däribland multiplayer co-op för upp till tre spelare samtidigt.

Final Fantasy VII Remake Recension

När Final Fantasy VII Remake utannonserades för hundra år sedan var mitt intresse väldigt svalt. Jag har spelat igenom originalet, men bara i brist på annat. Det var ett roligt äventyr fast inget som berörde mig. Spelet var inte dåligt, men det imponerade inte och det hamnade i “kul att uppleva, spelar inte om”-högen. Jag hörde andra tala om spelet som det största sedan skivat bröd, men jag förstod aldrig hypen. När jag besökte Square Enix bås på Gamescom förra året såddes dock ett frö. Gameplay och grafik, röstskådespel och förbättrat soundtrack. Det här kan nog bli ganska bra änd...

9 Grymt
Ladda fler

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.